Κεντρική Ελλάδα Εθνικές ”Παγίδα ο όμιλος”

”Παγίδα ο όμιλος”

zdovc jure

zdovc_jure

Όμιλο που κρύβει ”παγίδες” χαρακτήρισε το Γ’ γκρουπ, που συμμετέχει και η Εθνική μας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας Γιούρι Ζντοβντς, αλλά και ο Ζόραν Ντράγκιτς.

Μιλώντας σε σλοβενική ιστοσελίδα μετά το τέλος της κλήρωσης της διοργάνωσης, ο ομοσπονιακός τεχνικός της Σλοβενίας δήλωσε:

”Είναι δύσκολο να πεις αν ο όμιλός μας είναι εύκολος ή όχι, καθώς σε αυτή τη διοργάνωση το σύστημα είναι διαφορετικό. Ακόμα κι αν στην πρώτη φάση είσαι αήττητος, στην συνέχεια έχεις να δώσεις οκτώτελικούς”. Γνωρίζουμε καλά όλους τους αντιπάλους εκτός ίσως από την Ολλανδία, η οποία όμως τα πήγε πολύ καλά στα προκριματικά. Η Κροατία θα παίζει εντός έδρας, κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί, η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή ομάδα ενώ Γεωργία και ΠΓΔΜ μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

O Ζόραν Ντράγκιτς συμπλήρωσε:

”Είμαστε σε έναν όμιλο που έχει αρκετό ενδιαφέρον. Όλους τους αντιπάλους τους ξέρουμε καλά, καθώς τους έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές και σχεδόν σε κάθε διοργάνωση. Πιστεύω πως το πιο δύσκολο παιχνίδι θα είναι αυτό κόντρα στην Κροατία, που παίζει στην έδρα της, αλλά όλα είναι πιθανά. Καλή ομάδα έχει και η Ελλάδα, οπότε αυτές οι τρεις ομάδες θα παλέψουμε για την πρωτιά του τρίτου ομίλου. Ενδεχομένως να έχουμε μαζί και παίκτες που δεν είχαν έρθει στην Ισπανία, οπότε πιστεύω πως θα η ομάδα μας θα είναι λίγο διαφορετική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…