Κεντρική Διεθνή “Ο Μπλουμς ταιριάζει καλύτερα”

“Ο Μπλουμς ταιριάζει καλύτερα”

valters

valters

O Κρίσταπς Βάλτερς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Τουρκ Τέλεκομ. Ο Λετονός γκαρντ, με αφορμή τη μεταγραφή του, μίλησε στην ιστοσελίδα sportacentrs.com για τις προτάσεις που είχε αλλά και γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

“Είχα αρκετές προοπτικές. Η μία ήταν από την Ανδόρα, που μου πρόσφερε συμβόλαιο ενός μήνα με οption ανανέωσης. Ήθελα να είμαι κοντά στο σπίτι γιατί έχουμε νεογέννητο. Τότε προέκυψε η προσφορά της Λιέτουβος Ρίτας, αλλά τα λεφτά δεν ήταν καλά και μετά ο κόουτς είχε ενστάσεις. Έγινε περίπλοκο. Μια άλλη επιλογή ήταν η Κράσνι Οκτιάμπρ. Ο Μπάουερμαν με κάλεσε. Αν ήμουν μόνος θα πήγαινα στη Ρωσία. Ήταν όμως, λίγο δύσκολο με όλη την οικογένεια. Έπειτα, ήλθε η Τουρκ Τέλεκομ που μου έκανε την καλύτερη πρόταση”, τόνισε αρχικά ο Βάλτερς και πρόσθεσε για την περίπτωση του Παναθηναϊκού:

“Όπως μου είπε ο εκπρόσωπος μου, είχαν στείλει το συμβόλαιο για να το υπογράψω, αλλά μετά εξαφανίστηκαν για 2-3 ώρες. Ήμουν στη Ρίγα και περίμενα να δω τι θα συμβεί, για να ξεκινήσω να πακετάρω. Ξαφνικά, με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζερ μου και μου είπε πως ο Ιβάνοβιτς δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Θα προτιμούσα να με έχουν ενημερώσει. Αλλά όλα καλά. Θεωρώ ότι ο Γιάνκο (Μπλουμς) ταιριάζει καλύτερα στον Ιβάνοβιτς, του οποίου οι προπονήσεις είναι τρίωρες. Είμαι χαρούμενος για τον Γιάνις. Υπέγραψε μάλιστα, και έως το τέλος της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…