Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels ”Να στηριχθούμε στην άμυνα”

”Να στηριχθούμε στην άμυνα”

koutalianos pagkos

koutalianos-pagkos

Ο Κολοσσός φιλοξενεί στην Ρόδο την ομάδα των Τρικάλων, αύριο Σάββατο (17:00) για την 9η Αγωνιστική της Basket League. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες, με τον προπονητή του Κολοσσού, Μιχάλη Κουταλιανό σε σχετικές δηλώσεις να αναφέρει την σημασία για τον αυριανό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Ρόδου:

Για τη σημασία του αγώνα: “Είναι άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κομβικό θα το χαρακτήριζα καλύτερα. Πρέπει να νικήσουμε, προκειμένου να δώσουμε αξία στις εκτός έδρας νίκες που πήραμε με Πανιώνιο και Άρη“.

Για το ”κλειδί” της αναμέτρησης: ”Το κλειδί θα είναι η υπομονή και το καθαρό μυαλό. Δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε στις επιλογές μας και να έχουμε πίστη”.

Για τα δυνατά σημεία αντιπάλου: ”Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που στηρίζεται αρκετά στο τρανζίσιον παιχνίδι και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιστροφές μας”.

Σχετικά με το που θα στηριχθεί ο Κολοσσός H Hotels: ”Θα πρέπει να στηριχθούμε στην άμυνά μας, στα ”θέλω” μας και να χτυπήσουμε στην επίθεση εκεί που υπερέχουμε”.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο αρχηγός του Κολοσσού, Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Για τη σημασία του αγώνα: ”Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, οπότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη μεγάλη σημασία του. Μετά τις εκτός έδρας νίκες που έχουμε κάνει, θέλουμε να πάρουμε και τώρα τη νίκη, προκειμένου να ”ανασάνουμε” ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

Το κλειδί της αναμέτρησης: ”Πριν ξεκινήσει το ματς είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις και λόγω των αλλαγών που έχουν γίνει στο ρόστερ. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία και να διαχειριστούμε σωστά τις εναλλαγές συναισθημάτων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του ματς”.

Για τα δυνατά σημεία αντιπάλου: ”Είναι μία ομάδα που δεν παρατά ποτέ τα παιχνίδια, οποιαδήποτε κι αν είναι η διαφορά, διεκδικώντας πάντα τη νίκη. Έτσι, το δυνατό της σημείο ως ομάδα είναι η μαχητικότητα”.

Για το που θα στηριχθεί ο Κολοσσός H Hotels: ”Σε τρεις άξονες θα στηριχθούμε. Στην ομαδικότητα, την αμυντική συνεργασία και στον πλουραλισμό στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…