Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να συνεχίσουμε αναλόγως”

“Να συνεχίσουμε αναλόγως”

larentzakis kolossos

larentzakis-kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποιεί μεστή χρονιά μέχρι στιγμής έχοντας πετύχει τέσσερις νίκες με το “διπλό” στο Αλεξάνδρειο να αποτελεί το πιο εντυπωσιακό του αποτέλεσμα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αναφέρθηκε στον Άρη Λυκογιάννη και εξήρε τον κόσμο της Ρόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί των Τρικάλων: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο πήραμε μία σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ευτυχώς τα καταφέραμε και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για το καλύτερο”.

Για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο: “Θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς το Ρέθυμνο είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ διαθέτει μία παραδοσιακά καλή έδρα. Εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε ό,τι μπορούμε“.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Κολοσσού στο πρωτάθλημα: “Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει τέσσερις νίκες και είμαστε γενικά ικανοποιημένοι. Όμως, δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια για να πετύχουμε τουλάχιστον άλλες δύο ακόμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου”.

Για τον καινούριο κόουτς, Άρη Λυκογιάννη: “Ο νέος προπονητής έχει φέρει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, βάζοντας τις δικές του αρχές στο παιχνίδι. Μας πιέζει αρκετά στις προπονήσεις και προσπαθεί να διατηρεί ψηλά τον ρυθμό”.

Για τον κόσμο: “Είναι ο έκτος μας παίκτης και ο λόγος που πήραμε τις εντός έδρας νίκες μας. Ευχαριστούμε όσους έρχονται το γήπεδο και χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο γιατί μας δίνει τρομερή ενέργεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…