Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να παλέψουμε για κάθε μπάλα”

“Να παλέψουμε για κάθε μπάλα”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην και στην Α1, μετά τη νίκη-πρόκριση στο Γιούροκαπ, και φιλοξενώντας την Κηφισιά θέλει να πάρει μια πειστική νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, υπογράμμισε την πληρότητα του ρόστερ και το πολυδιάστατο παιχνίδι των Κηφισιωτών και σημείωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι αν θέλουν να “χαμογελάσουν” στο τέλος:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, με πολύ βάθος κι ένα γεμάτο ρόστερ, από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Η Κηφισιά έχει δύναμη και κοντά στο καλάθι, αλλά και μακριά από αυτό, μπορεί να τρέξει, αλλά και να απειλήσει σε οργανωμένο παιχνίδι και την βοηθά σε αυτό το γεγονός ότι έχει καλούς σουτέρ, καλό πλέι μέικερ και παίκτες με μεγάλη εμπειρία ακόμα κι από την Ευρωλίγκα.

Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι αυτό και πουθενά αλλού”.

Ο Κώστας Κακαρούδης, ως εκπρόσωπος των παικτών, επεσήμανε: “Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης μας στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα και σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατό ρόστερ, δεν αφήνει κανένα ματς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μας για να πάρουμε τη νίκη. Η απώλεια του Χαραλαμπίδη είναι σημαντική, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτήν και ελπίζουμε ότι όσο περνά ο καιρός θα βοηθά περισσότερο και ο Μπρέμερ. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό, να προσέξουμε τον ρυθμό για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…