Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ “Μπορώ να ηγηθώ”

“Μπορώ να ηγηθώ”

bremer-afiksi

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ από σήμερα (08/12) το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και θα μπει άμεσα στις προπονήσεις προκειμένου να προλάβει, αν καταστεί δυνατό και δείξει ότι είναι αγωνιστικά έτοιμος, το μεγάλο αγώνα με την Βέντσπιλς την Τετάρτη (10/12).

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήρθε για να αντικαταστήσει τον Κώστα Χαραλαμπίδη, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στη συμπρωτεύουσα και δήλωσε ότι μπορεί να αναλάβει “χρέη” ηγέτη:

“Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι έχουμε παιχνίδι και ότι πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Θυμάμαι πολλά πράγματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή για τον ρόλο μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να λειτουργήσω ως ηγέτης, αυτή ήταν πάντα η δουλειά μου. Ακόμη και αν η κατάσταση των συμπαικτών μου τώρα είναι καλύτερη, εγώ θα προσπαθήσω να τους καθοδηγήσω.

Είμαι, πάντως, έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμουν με τον προσωπικό μου προπονητή και συμμετείχα σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε”.

Ενώ κατέληξε, σημειώνοντας: “Θέλω κάποιο χρόνο για να προσαρμοστώ. Έχω παίξει με αρκετές ελληνικές ομάδες ως αντίπαλος στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ γιατί δεν ξέρω, για παράδειγμα, πως σφυρίζουν οι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, παντού το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Απο την Θεσσαλονίκη θυμάμαι μόνο ότι ήταν μία όμορφη πόλη”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …