Μικρά από ΟΑΚΑ

batista tomic pao barchelona

batista-tomic-pao-barchelona

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, σε μια αναμέτρηση που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά το γόητρο αποτελεί από μόνο του, ισχυρότατο κίνητρο.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι στις 22:00 και το eBasket.gr έχει πάρει από νωρίς θέση στο ΟΑΚΑ για να σας μεταδώσει όλα όσα συμβαίνουν.

20:45: Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν βγει από νωρίς στο παρκέ για σουτ με τους Mάριο Χεζόνια και Άντε Τόμιτς να τους μιμούνται.

20:50: Χάκανσον, Λάμπε, Σουλεϊμάνοβιτς και Σατοράνσκι μπήκαν για προθέρμανση, ενώ το πέταλο των φίλων του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει και γεμίζει.

20:55: Ο Κόνιαρης θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη στη δωδεκάδα του “τριφυλλιού”.

20:58: Στο παρκέρ καταχειροκροτούμενος μπήκε ο Τζούλιαν Ράιτ και λίγο αργότερα ο Γιάνις Μπλουμς. Στην άλλη μπασκέτα, οι περισσότεροι παίκτες της Μπάρτσα έχουν ξεκινήσει τα σουτ.

21:03: Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον κάνει την εμφάνιση του στο παρκέ του ΟΑΚΑ και γνωρίζει την αποθέωση από τους οπαδούς του “τριφυλλιού” που αρχίζουν να πληθαίνουν.

21:03: Τζέιμς Γκιστ και Νίκος Παππάς βγήκαν επίσης από τα αποδυτήρια.

21:10: Την εμφάνιση του στο παρκέ του ΟΑΚΑ υπό τις έντονες δοκιμασίες των φίλων του Παναθηναϊκού έκανε και ο Χούαν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απόψε.

21:20: Ο Λάμπρος Αντίοχος είναι ο εμπνευστής των πρωτοποριακών οθονών πάνω στις μπασκέτες που τοποθετήθηκαν για διαφημιστικούς λόγους.

21:30: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και προτιμήθηκε από το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να μείνει εκτός αποστολής. ΝτεΜάρκους Νέλσον και Αντώνης Κόνιαρης είναι οι αντικαταστάτες των Διαμαντίδη και Μποχωρίδη.

20:41: Οι δύο ομάδες βγήκαν στο παρκέ. Αρχικά οι Καταλανοί και λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους της ομάδα. Ξεκίνησε η προθέρμανση.

21:55: Η παρουσίαση του Παναθηναϊκού και οι περίπου 12.000 φίλοι των “πρασίνων” είναι στο πόδι.

21:56: Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε υβριστικό πανό κατά του Γ.Γ Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…