Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μεταγραφή και 4 διεθνείς!

Μεταγραφή και 4 διεθνείς!

aggelopoulos aek

aggelopoulos - aek

Νύχτα με ενδιαφέρον η χθεσινή στην ΑΕΚ. Κι αυτό διότι για πρώτη φορά “εκτέθηκε” ενώπιον εκπροσώπων του Τύπου ο Μάκης Αγγελόπουλος και δεν είπε και λίγα. Μείζον θέμα βεβαίως η “αποκάλυψη” για άμεση μεταγραφή πλέι μέικερ για λογαριασμό της “Βασίλισσας“…

Δύο δημοσιεύματα του aekarena αναφέρουν:

Έριξε “βόμβες” χθες (σε δείπνο προς εκπροσώπους του “κιτρινόμαυρουΤύπου) ο Μάκης Αγγελόπουλος.
Καταρχήν προανήγγειλε μεταγραφή πλέι μέικερ, η οποία βρίσκεται “στα σκαριά“, αλλά αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια της νυχτερινής συνεστίασης ο κ. Αγγελόπουλος βρισκόταν με το κινητό στο χέρι, ακριβώς για να κλείσει τον παίκτη!

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι ψάχνει και πλέι μέικερ και σέντερ. Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να βάλει ξανά και βαθιά το χέρι στην τσέπη του. Το μήνυμά του ήταν σαφές: “Ό,τι πει ο προπονητής“.

Oι νυχτερινές εκπλήξεις στην ΑΕΚ συνεχίστηκαν…

Ο Μάκης Αγγελόπουλος “προανήγγειλε” χθες τον άμεσο σχεδιασμό της “Βασίλισσας” της επόμενης περιόδου, όπως είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν με κορμό παίκτες της παρούσης ομάδας, αλλά και τους νέους, που θα αποκτηθούν. “Η ΑΕΚ το καλοκαίρι θα έχει τέσσερις παίκτες στην Εθνική ομάδα“, υποστήριξε μετά επιτάσεως ο κ. Αγγελόπουλος.

Η απάντησή του επιδέχεται πολλών ερμηνειών, αλλά σε κάθε περίπτωση συνιστά είδηση. Διότι είχε και συνέχεια: “Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο.  Σε ένα-δύο χρόνια να έχουμε ομάδα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα”.

Η συμμετοχή στην Ευρώπη (Eurocup) αποτελεί το πρώτο βήμα, αλλά παράλληλα η ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να διεκδικήσει στο εγγύς μέλλον μέσω Λίγκας την τρίτη θέση της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα! Άλλωστε, το είχε “ψιθυρίσει” σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν από μερικές ημέρες και ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Αποκαλύφθηκε από τον χρηματοδότη της ΚΑΕ, η συνεργασία με τη μορφή απορρόφησης ή χρηματοδότησης ορισμένων συλλόγων ή καμπ που ασχολούνται με τις υποδομές σε Αττική, Βόρεια Ελλάδα και Πάτρα. Το πλάνο βασίζεται στα σχέδια του Ντράγκαν Σάκοτα και περιλαμβάνει την απόκτηση ταλέντων σε νεαρές ηλικίες.

Ο στόχος του για μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια και μια “εταιρεία – διαμάντι” είναι ξεκάθαρος. Τόνισε, ότι βρίσκεται σε επαφές με 3-4 κορυφαίους επιχειρηματίες για να συνδράμουν στην ΚΑΕ, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και άλλες εμπορικές συμφωνίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…