Κεντρική Α1 Παναθηναϊκός “Μεγάλο κίνητρο”

“Μεγάλο κίνητρο”

ivanovic

Ημέρα φιλάθλου” καθιερώνεται στο ΟΑΚΑ από την αυριανή (06/12) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναμένεται να γεμίσει. Οι ιδανικές συνθήκες για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον Πανιώνιο και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στο κίνητρο που διακατέχει τους παίκτες του ενώ απένειμε τα εύσημα στην ΚΑΕ για την καθιέρωση αυτής της “ημέρας”:

“Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας γιατί ο Πανιώνιος είναι σοβαρή ομάδα με καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει σωστή αντίδραση και μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα.

Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι η “Ημέρα Φιλάθλου” είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ και της αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή την αξιέπαινη ενέργεια. Η “Ημέρα Φιλάθλου” τονίζει τη στενή σχέση της ομάδας με τον κόσμο που είναι σημαντική για εμάς”.

Ο Τζούλιαν Ράιτ, ως εκπρόσωπος των παικτών, πρόσθεσε: “Θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος διαθέτει μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την πολύ ωραία πρωτοβουλία της “Ημέρας Φιλάθλου”. Τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικές για τη σχέση του κόσμου με την ομάδα”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …