Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μεγάλη επιτυχία”

“Μεγάλη επιτυχία”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός στην Πυλαία, νίκησε την Βέντσπιλς με 76-62 και έκλεισε θέση ανάμεσα στις 32 κορυφαίες ομάδες του Γιούροκαπ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος απένειμε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση που συνιστά “μεγάλη επιτυχία“, όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το ότι μία αγωνιστική πριν από τη λήξη της πρώτης φάσης, κατάφεραν να προκριθούν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Εμείς στον πρώτο γύρο ήμασταν δυνατοί, είχαμε όμως ατυχίες αλλά παρ’ όλα αυτά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε.

Για το παιχνίδι με την Βένστπιλς, υπήρχε το στρες, δεν ήρθαν τα εύκολα καλάθια ενώ κάναμε λάθη και στην άμυνα και έτσι το σκορ ήταν κλειστό. Οταν γυρίσαμε την μπάλα πήραμε διαφορά. Βέβαια τα πάντα ξεκίνησαν από την άμυνα μας”.

Αναφορικά με τον όμιλο, σχολίασε: “Πέσαμε σε ένα γκρουπ με καλές ομάδες. Η Ζιελόνα Γκόρα νίκησε την Καρσίγιακα και είναι μια δυνατή ομάδα και αυτή. Ηταν ανταγωνιστικός ο όμιλος. Η Κουμπάν νομίζω μπορεί να παίξει Ευρωλίγκα. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά“.

Τέλος, σχετικά με τον Μπρέμερ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του, σημείωσε: “Είναι έμπειρος παίκτης, μπορεί να βρει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις.  Θέλαμε κάποιον παίκτη να προσφέρει σε δύσκολες καταστάσεις, αυτό μπορεί να το κάνει. Οταν οι παίκτες καταλάβουν το παιχνίδι του, θα βοηθήσει”.

Ο Κώστας Κακαρούδης, από την πλευρά του συμπλήρωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ματς. Ηταν οριακό παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ και στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα, τρέξαμε ενώ ήμασταν και πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίρνουμε δύναμη από την άμυνά μας”.

“Η απουσία του Κώστα είναι μεγάλη. Προσπαθούμε να ζήσουμε με αυτή. Εκτός από αγωνιστικά, προσφέρει και εξωαγωνιστικά. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τον νέο παίκτη που έχουμε. Ο Κώστας είναι “ιερό τέρας“, φοβερός αθλητής και άνθρωπος. Μακάρι να είναι το συντομότερο δυνατό κοντά μας”, τόνισε για τον Χαραλαμπίδη και κατέληξε αναφερόμενος στην πρόκριση: “Δεν το έχουμε σκεφτεί, σίγουρα θα είναι δυσκολότερη φάση. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα για να παίρνουμε κάθε νίκη που μπορούμε για να συνεχίσουμε και εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …