Κεντρική Basket League Άρης Μαζί με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μαζί με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

aris omadiki

aris-omadiki

Ο Άρης ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του οργανισμού “Το χαμόγελο του Παιδιού“, θέλοντας να συνεισφέρει στις δύσκολες στιγμές που περνούν τα παιδιά.

Έτσι, κάλεσε τον κόσμο να σπεύσει από σήμερα (23/12) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και να δώσει τη δική του χείρα βοηθείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
“Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και προσφοράς και ο ΑΡΗΣ βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους μας Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που διοργανώνει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να περάσουν όλα τα παιδιά «Καλά Χριστούγεννα» αλλά και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους όλο το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές.

Τα τελευταία χρόνια και παρά τη σφοδρή κοινωνικό-οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει καταφέρει να τριπλασιάσει τον αριθμό των παιδιών που καλύπτει μέσα από τις 12 διαφορετικές δράσεις του σε όλη την Ελλάδα! Φέτος η συμμετοχή όλων στην εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης θα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ, αφού ο αριθμός των παιδιών που έχουν ανάγκη είναι αντίστοιχα μεγαλύτερος από ποτέ…

Ο ΑΡΗΣ είναι αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια και από σήμερα Τρίτη 23/12, ο κόσμος μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, τις εξής μέρες και ώρες:

Σήμερα Τρίτη (23/12) ως τις 8μ.μ. στο ARIS LEGEND STORE, αύριο Τετάρτη από τις 10π.μ. ως τις 2μ.μ. στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ((Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ) και το Σάββατο 27/12, ανήμερα του αγώνα της ομάδας μας με τα Τρίκαλα, από τις 3μ.μ. στο ARIS LEGEND STORE.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα σε ώρες που θα ανακοινωθούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και θα διαρκέσει μέχρι τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο, που θα γίνει πιθανώς στις 17/1/2015.

ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

· Γάλα εβαπορέ

· Ρύζι

· Όσπρια

· Αλεύρι

· Σάλτσα τομάτας

· Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)

· Άνθος αραβοσίτου

· Αλάτι, Ξύδι, Λάδι,Μπαχαρικά

· Πουρές

· Βρεφικές κρέμες

· Βρεφικό γάλα

· Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)

· Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη κλπ)

· Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…