Κεντρική Ασίστ Shadow Καλάθια… ζωής (vid)

Καλάθια… ζωής (vid)

prelevic veteranoi

prelevic - veteranoi

Πραγματοποιήθηκε η ο φιλανθρωπικός αγώνας “Τρίποντα Ζωής” όπως σας είχαμε ενημερώσει (Τρίποντα ζωής), χθες (17/12) στην Τρίπολη. Στον αγώνα, που είχε ως στόχο να ενισχυθούν οι άπορες οικογένειες της Αρκαδίας, έλαβαν μέρος σπουδαία ονόματα που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του μπάσκετ.

Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης, Νέναντ Βούκσενιτς έδωσαν το “παρών”, ενώ ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αντίπαλη ομάδα ήταν αυτή του Αρκαδικού, με τον κόσμο να δίνει το παρών στο γήπεδο.

Η γιορτή ξεκίνησε με τις παιδικές ομάδες του Αρκαδικού και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης και στη συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας ο αγώνας των βετεράνων με την ομάδα του Αρκαδικού.

Εκτός από τον αγώνα, υπήρχαν και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Χατζής βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα, ενώ οι βετεράνοι έδωσαν μια φανέλα με υπογραφές των παικτών στην πρώην μπασκετμπολίστρια, Φωτούλα Βολονάκη που οργάνωσε όλη τη βραδιά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η ουσία δεν είναι το σκορ, ωστόσο για την ιστορία, η ομάδα των βετεράνων αναδείχθηκε νικήτρια με 97-94.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, τόνισε ότι ο σύλλογος βετεράνων έχει ως στόχο να δίνει χαρά, ενώ εξέφρασε την ευχαρίστησή του που η ομάδα του Αρκαδικού βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς: “Πρώτη φορά ήρθα στην Τρίπολη και χαίρομαι για αυτό. Ευτυχώς κάναμε σύλλογο Βετεράνων στην Ελλάδα και ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και δίνουμε αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτό μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή αναπτύσσεται το μπάσκετ στην επαρχεία ενώ οι μεγάλες πόλεις έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα. Ο Αρκαδικός πάει πάρα πολύ καλά και πρέπει να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο”.

Δηλώσεις έκανε και ο Νίκος Χατζής ως παίκτης του Αρκαδικού, με τον Έλληνα γκάρντ να υπογραμμίζει ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα να αγωνιστεί στην ομάδα των… βετεράνων.

“Μου κάνουνε πλάκα και μου λένε σιγά σιγά να πάω και εγώ στην ομάδα από την άλλη όμως μου λένε πως όσο μπορώ να συνεχίζω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…