Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Καυτή πατάτα”

“Καυτή πατάτα”

diamantidis-printezis

Η ΕΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, μετά την “απόφαση” του ΑΣΕΑΔ (που πάντως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά): Να αναβάλει τον ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ή να τον πραγματοποιήσει και να περιμένει τις δικαστικές αποφάσεις;

Η λογική λέει πως το ματς ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν ημερομηνίες, προκειμένου να τελεστεί ο αγώνας. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο Eurocup, θα πάει μακριά η βαλίτσα. Και μην ξεχνάτε πως ο Ολυμπιακός, αν κι εφόσον ο Αθλητικός Δικαστής απορρίψει (αφού εξετάσει κι όχι ως “απαράδεκτη“) την ένστασή του, έχει το δικαίωμα να προσφύγει -επί της νέας απόφασης- στο ΑΣΕΑΔ! Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.

Αν ο αγώνας διεξαχθεί κανονικά, υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Να νικήσει ο Παναθηναϊκός, ή να νικήσει ο ΠΑΟΚ. Άντε και, στην περίπτωση που επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός να πούμε (αυθαίρετα) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν και ποιος λέει στον ΠΑΟΚ ότι αν στη θέση των “πράσινων” ήταν οι “ερυθρόλευκοι” θα έχαναν;

Στην περίπτωση που νικήσει ο ΠΑΟΚ και δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, ποιος θα πει στον “δικέφαλο” να ξαναπαίξει για να πάει στον τελικό, όπου θα βρίσκεται ήδη; Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.

Η ΕΟΚ έχει στα χέρια της την “καυτή πατάτα” και πρέπει σήμερα να πάρει μια απόφαση. Κατ’ εμέ ο ημιτελικός πρέπει να αναβληθεί, γιατί διαφορετικά μπορεί και να μην γίνει ποτέ ο τελικός, καθώς ενδέχεται να υπάρξει βροχή ενστάσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Υπάρχει εγκληματική οργάνωση;

    Ο Θεόφιλος Μητρούδης ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά (όχι πως είναι ήρεμα) με την αυτοβιογρ…
  • Man of the year

    Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήμουν 100% με την Αργεντινή. Λατρεύω την κουλτούρα, το πάθος,…
  • Φτάνει πια με τα ψέμματα

    Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ» ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μίλησε για την πρόθεσή τ…
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο: Τηλεοπτική κάλυψη αγώνα

Ο αγώνας ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά (18/9) για το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών θα μεταδοθε…