Κεντρική Basket League Ρέθυμνο ”Είμαστε δίπλα στα παιδιά”

”Είμαστε δίπλα στα παιδιά”

rethimno marianna vardinogianni

rethimno-marianna-vardinogianni

Για άλλη μια φορά η ομάδα του Ρεθύμνου έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο. Οι Κρητικοί επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων ”Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” για να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αγάπη τους στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Την ομάδα του Ρεθύμνου εκπροσώπησαν, εκτός από τον Πρόεδρο της ομάδας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, κύριος Γεώργιος Κούμουλος, ο Οικονομικός Διευθυντής, κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης,  οι παίκτες Γιάννης Καλαμπόκης, Γιάννης Σίνης και Σταύρος Σχίζας, ο προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος, και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, κυρία Φωτεινή Παπαδοπετράκη, οι οποίοι πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά T-shirts με το σήμα της ομάδας τους. Μάλιστα, εν συνεχεία, τρεις ανάμεσά τους, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, εκτός από τα πολλά παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας και τους γονείς τους, ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων ”Η Αγία Σοφία”, κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ”ΕΛΠΙΔΑ’‘, οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Έλλη Τζανετάτου και Κέττυ Φιλιππίδου. Ο Σύλλογος ”ΕΛΠΙΔΑ” για να τους τιμήσει τους πρόσφερε το μετάλλιο του υποστηρικτή της ”ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Αναλυτικά έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη (Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ”ΕΛΠΙΔΑ”)

”Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Νοσοκομείο μας για ακόμα μια φορά. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε καλούς μας φίλους και σημαντικούς συμμάχους στον αγώνα μας και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθάρρυνση μπροστά στο δύσκολο έργο μας. Η διαρκής σας παρουσία εκφράζει την βαθιά σας ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά… Με συγκινεί πολύ η συνεχής υποστήριξη από την πλευρά τόσο της ηγεσίας όσο και των παικτών της ομάδας από την Κρήτη που μας κάνει υπερήφανους με το ήθος και τις επιτυχίες της”

Ηρακλής Μανουκαράκης (Πρόεδρος ΚΑΕ Ρέθυμνο)

”Σαν ομάδα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και στην τοπική κοινωνία κάτω στο Ρέθυμνο και όπως κάθε χρόνο το έχουμε κάνει θεσμό να ερχόμαστε στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Είναι τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά και μάλιστα θα κάνουμε και εξετάσεις για να γίνουμε και δωρητές μυελού των οστών, που χρειάζεται,γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας και θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…