Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος ”Ήμασταν έτοιμοι”

”Ήμασταν έτοιμοι”

alexandris

Παλικαρίσιο διπλό κατάφερε να πάρει ο Πανιώνιος στην έδρα του Πανελευσινιακού επικρατώντας με 68-70. Νίκη-οξυγόνο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε δηλώσεις του χαρακτήρισε δύσκολη την νίκη της ομάδας του, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κόουτς της Ελευσίνας, Δημήτρη Κουστένη λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των ”κυανέρυθρων”: ”Ξεκινώντας θα ήθελα να πω πως ο Τζίμης Κουστένης είναι από τα καλύτερα παιδιά και τους καλύτερους νέους προπονητές και έχει μεταμορφώσει την Ελευσίνα. Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν ήταν κομβικό για την Ελευσίνα φανταστείτε πως ήταν για εμάς. Περάσαμε μια σοκαριστική εβδομάδα, ούτε Χριστούγεννα χαρήκαμε γιατί χάσαμε τον καλύτερο μας παίκτη και πάνω που ήμασταν ευχαριστημένοι με την προσθήκη του Τάμπς.

Είμαι ευτυχισμένος στον Πανιώνιο πρώτον από την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και γι’ αυτήν την ομάδα στην οποία τα παιδιά είναι καταπληκτικά και δουλεύουν σε απίστευτους ρυθμούς αυτό με κάνει να αισθάνομαι μια σιγουριά ότι με την προσπάθεια που κάνουμε στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο που είναι η παραμονή. Για σήμερα είχαμε ετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, εκμεταλλευτήκαμε το καλό ξεκίνημα και μας έδωσε την δυνατότητα να μείνουμε στο παιχνίδι ακόμα και όταν κάναμε μερικά λάθη, βέβαια στο τέλος τα λάθη μας ήταν οδυνηρά γιατί παραλίγο να χάσουμε και το παιχνίδι”.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου με 19 πόντους, Γιάροσλαβ Κορόλεβ συμπλήρωσε: ”Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο εμείς είχαμε συνέχεια το προβάδισμα αλλά στο τέλος κάναμε πολλά λάθη.  Πιστεύω πως οι διαιτητές ήταν πολύ σκληροί απέναντι μας και δεν μας έδωσαν τον απαιτούμενο σεβασμό. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη γιατί η Ελευσίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό δείχνει το πόσο σημαντική είναι η νίκη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…