Κεντρική Ασίστ Basketbase Η βραδιά του Γκάρετ

Η βραδιά του Γκάρετ

garrett koroivos

garrett-koroivos

petridis-giorgosΟ Ντάριους Γκάρετ έκανε -με διαφορά- το καλύτερο παιχνίδι του στην Ελλάδα, παρά την ήττα του Κοροίβου από τον Παναθηναϊκό, στη 31η εμφάνισή του στο πρωτάθλημα. Οι 25 πόντοι που πέτυχε κόντρα στους “πράσινους” δεν είναι απλά ρεκόρ για τον ίδιο στη σεζόν (είχε 11 με τα Τρίκαλα), αλλά και συνολικά στη Basket League, καθώς η κορυφαία επίδοσή του ήταν αυτή των 12 πόντων, που πέτυχε τρεις φορές ως παίκτης της Νέας Κηφισιάς, με ΚΑΟΔ, Κολοσσό εντός και ΠΑΟΚ εκτός έδρας).

Ακόμη, ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση τού πρωταθλήματος, με τα 11 εύστοχα δίποντα που είχε, αφού η προηγούμενη ήταν αυτή των 10, που είχε πριν μια εβδομάδα ο Μαυροειδής, στο παιχνίδι της Κηφισιάς με την ΑΕΚ.

Κάποια άλλα στοιχεία που προέκυψαν απ’ αυτό το παιχνίδι και αφορούν στον Κόροιβο, ο Σάσα Βασίλιεβιτς έφτασε τις 130 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 31η θέση της σχετικής λίστας των ξένων παικτών και αφήνοντας πίσω του, τους Μάικ Ναχάρ και Ινάγκι Ντε Μιγκέλ με 129.

Ακόμη ο Βόσνιος γκαρντ, με τα δύο ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 200 στην παρουσία του στην Ελλάδα, ενώ ο Τζος Ματζέτ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με τις οκτώ ασίστ που είχε, αφού τόσες μοίρασε και στην 2η αγωνιστική με τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…