Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η κοροϊδία συνεχίζεται”

“Η κοροϊδία συνεχίζεται”

oaka kosmos kaskol

oaka-kosmos-kaskol

Με νέα του ανακοίνωση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επανήλθε για το θέμα με τα τουρνικέ, υπογραμμίζοντας πως η ΓΓΑ συνεχίζει να αδιαφορεί επί του ζητήματος, παρά τις διαβεβαιώσεις για τη διευθέτηση του. “Απαιτούμε τα αυτονόητα” ήταν η κατακλείδα της “πράσινης” τοποθέτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι δεσμεύσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού περί λύσης του ζητήματος με τα τουρνικέ αλλά και της γενικότερης ασφάλειας του ΟΑΚΑ δυστυχώς για μια ακόμα φορά αποδείχθηκαν… λόγια!

Παρότι στην πρόσφατη συνάντησή μας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό καθώς και στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με την ΓΓΑ κ. Γιαννακίδου λάβαμε τις διαβεβαιώσεις πως το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Επειδή, λοιπόν, χορτάσαμε από υποσχέσεις αλλά εξακολουθεί το έλλειμμα πράξεων, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι η κοροϊδία συνεχίζεται. Με ευθύνη του κ. Ανδριανού και της ΓΓΑ η αναμέτρηση με τη Μπάγερν (28/11) πραγματοποιήθηκε δίχως τουρνικέ, τα οποία έχει πληρώσει από την τσέπη του ο ελληνικός λαός. Το ίδιο θα συμβεί και με τον αγώνα της 6ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει πως έκανε, κάνει και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των φιλάθλων της, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει και το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Εκείνοι που στερούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσοδα χιλιάδων ευρώ και από τους φιλάθλους μας την ασφαλή παρακολούθηση των αγώνων θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, λοιπόν, τα αυτονόητα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…