Κεντρική Απόλλων Π. Η απάντηση στην Κηφισιά

Η απάντηση στην Κηφισιά

karapanos-apollonas patras

Στη Νέα Κηφισιά και την τοποθέτηση του προέδρου της (“Βολές” κατά Πάτρας“), Γιώργου Βαγενά, απάντησε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πάτρας, ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Καραπάνος.

Ο πρόεδρος των Πατρινών τονίζει ότι η καλύτερη ομάδα κέρδισε, ενώ υπογράμμισε ότι χωρίς τον κόσμο της Πάτρας το γήπεδο θα ήταν σχεδόν άδειο. Τέλος, δήλωσε ότι η Κηφισιά με τις τοποθετήσεις της αδικεί την προσπάθειά της.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπάνου:
“Κατανοώ ότι κάποιοι πάνω στην πίκρα τους ξεπέρασαν τα όρια. Ομως πλέον πιο ήρεμα αφού θα μελέτησαν το DVD του αγώνα θα διαπίστωσαν τι ακριβώς συνέβη και εάν τελικά νίκησε η καλύτερη ομάδα. Η Ν. Κηφισιά λοιπόν θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από όλους όσους προσέβαλε.

Όσον αφορά για τα εισιτήρια και το sold out είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο ότι παρά την παρουσία φιλάθλων μας υπήρχαν κενές θέσεις. Αν δεν ήταν και κόσμος από την Πάτρα το γήπεδο δεν θα γέμιζε.

Επιτέλους όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Γεμάτα γήπεδα από υγεία, κόσμο και οικογένειες στην κερκίδα όπως έχουμε εμείς στον Απόλλωνα, ή άδεια για να παίζουν οι ομάδες μεταξύ συγγενών και φίλων ή χούλιγκαν;

Η Ν. Κηφισιά αδικεί την προσπάθεια της με τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ευ αγωνίζεσθαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…