Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Για τρίτη χρονιά μαζί

Για τρίτη χρονιά μαζί

paok prime insurance

paok-prime insurance

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ΠΑΟΚ και Prime Insurance θα πορευτούν μαζί. Ο Δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με την εταιρία του ομίλου Demco του κ. Δημήτρη Κοντομηνά. Σήμερα το μεσημέρι “έπεσαν” οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές παρουσία των κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρη Κοντομηνά, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και Μάνου Μαλελή.

Ο άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών κ. Μάνος Μαλελής, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

“Σε μία εποχή τεράστιας οικονομικής κρίσης, η Prime Insurance του ομίλου DEMCO του Δημήτρη Κοντομηνά, έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά να δώσει μία εξαιρετική χορηγία στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Της χρωστάμε πολλά και έχουμε μεγάλη υποχρέωση όλοι μας να ανταποδώσουμε στην PrimeInsurance όσα περισσότερα μπορούμε. Πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί λόγω των χιλιάδων φιλάθλων μας σε όλη την Ελλάδα“.

Επίσης σε σχετικές του δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ανέφερε:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά και τον όμιλο Demco που με την ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance είναι δίπλα μας και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει σε πολύ δύσκολους καιρούς την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας.

Η σπουδαία αυτή συνεργασία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιμονή και την καθοριστική συμβολή ενός σπουδαίου φίλου και ΠΑΟΚτσή του Μάνου Μαλελή, τον οποίο και ευχαριστούμε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε κι εμείς ως ΠΑΟΚ από την πλευρά μας προς την Prime Insurance, γιατί όσο πιο δυνατοί είναι αυτοί που μας στηρίζουν τόσο πιο εποικοδομητική θα είναι η σχέση μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…