Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δύσκολα στην Τουρκία

Δύσκολα στην Τουρκία

ivanovic1

ivanovic

Μετά την εύκολη νίκη του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, και την εξασφάλιση της πρόκρισης στο ΤΟΠ 16, ο Παναθηναικός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ (20:00) την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δύσκολη χαρακτηρίζει την αναμέτρηση με τους Τούρκους, τόσο ο Μαυροβούνιος τεχνικός των “πρασίνων”, όσο και ο Τζέιμς Γκιστ σε σχετικές τους δηλώσεις.

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο για μας, όσο και για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, καθώς οι δύο ομάδες θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Πλέον η αντίπαλός μας παίζει πολύ καλύτερα συγκριτικά με τον πρώτο γύρο. Είναι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες“, ήταν τα λόγια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ πρόσθεσε:

“Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αν κι έχουμε ήδη προκριθεί στο Top 16. Είναι σαν ένα ματς για το μέλλον και πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν η πρόκριση στο Top 16, και τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να χτίζουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα σαν ομάδα προσπαθώντας να έχουμε την καλύτερη θέση στην κατάταξη. Υπάρχουν πολλά δύσκολα ματς μπροστά μας, στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρωλίγκα, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, καθώς κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική πρόκληση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…