Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες

Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες

kondilis george esake

kondilis-george-esake

Είναι πολλοί αυτοί που ήθελαν εκλογέςεδώ και τώρα“. Είναι και πολλοί αυτοί που δεν τις ήθελαν. Ποιος είναι αυτός που στεναχωρήθηκε περισσότερο κι από τους Σαμαρά και Βενιζέλο; Ο Γιώργος Κονδύλης! Όχι, δεν θα αποκαλύψω (δεν την ξέρω κιόλας) την πολιτική ταυτότητα του Γενικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έχει τους λόγους του να είναι… προβληματισμένος (sic) από τις πολιτικές εξελίξεις, σε σχέση με το μπάσκετ.

Εκλογές για τον Γιώργο Κονδύλη (λόγω θέσης) σημαίνει άλλη μια εβδομάδα χωρίς πρωτάθλημα. Ή σωστότερα, άλλη μια εβδομάδα παράταση της αγωνιστικής περιόδου, που κατά πώς φαίνεται θα φτάσει Ιούλιο!

Μια αγωνιστική χάθηκε ήδη, προκειμένου να γίνει ο εξ αναβολής αγώνας (ήταν προγραμματισμένος για τις 17 Νοέμβρη) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Μια εβδομάδα χάθηκε με την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για άρση κάθε αθλητικής δραστηριότητας, λόγω του θανάτου του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού. Μια εβδομάδα θα χαθεί, προκειμένου να επαναληφθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα θα χαθεί λόγω διεξαγωγής των εκλογών.

Συνυπολογίστε πως ακόμα δεν έχουμε απόφαση σχετικά με τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο οποίος έχει αναβληθεί, ένεκα του ότι περιμένουμε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, αναφορικά με την ένσταση του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Και λόγω του ότι δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, από τη στιγμή που οι ομάδες μας (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) προχωρούν σε Ευρωλίγκα και Eurocup ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνει μεσοβδόμαδα κανένας αγώνας.

Αν όλα αυτά τα βάλετε κάτω, το πρωτάθλημα ενδέχεται να τελειώσει στα μέσα Ιουλίου! Και μη χειρότερα. Αυτούς τους υπολογισμούς κάνει ο Γιώργος Κονδύλης κι έχει τρελαθεί. Δεν του βγαίνουν με τίποτα οι ημερομηνίες…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …