Κεντρική Διεθνή ”Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε”

”Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε”

musa bosnia

musa-bosnia

Ο Τζανάν Μούσα βρέθηκε μια ανάσα από το να υπογράψει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο 15χρονος ταλαντούχος Βόσνιος φόργουορντ παραχωρήθηκε στην Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ. Ο ιδιοκτήτης της πρώην ομάδας του, Κος, Σέγιο Μπούκβα, σε συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε τους λόγους που ο Μούσα δεν παραχωρήθηκε στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέγιο Μπούκβα:

”Είναι αλήθεια πως είχαμε μία φανταστική οικονομικά προσφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά αποφασίσαμε βάσει του ότι η βελτίωσή του μελλοντικά ήταν αμφίβολη σε μία ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου. Επιπροσθέτως, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να κατανοήσει την γλώσσα στην Ελλάδα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Μούσα και έτσι αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε στην Τσεντεβίτα, στην οποία θα νιώθει σαν στο σπίτι του

”Στη συγκεκριμένη ομάδα μας υποδέχθηκαν φανταστικά. Είναι καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ως παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που δημιουργούμε ταλαντούχους παίκτες και τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για αυτούς γιατί πραγματικά το αξίζουν. Ο Μούσα συμφώνησε σε ένα ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με προοπτική να υπογράψει κανονικά στα 18 του. Η συνολική διάρκεια του είναι για τέσσερα χρόνια”.

Ο ίδιος ο παίχτης συπλήρωσε:

”Όταν πήγα στο Ζάγκρεμπ για να συζητήσω με την Τσεντεβίτα, κατάλαβα πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό κλαμπ. Μου άρεσε αυτό και γι’ αυτό την διάλεξα. Εξαρτάται από εμένα και την απόδοσή μου το πότε θα παίξω στην πρώτη ομάδα, ενώ ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα ήταν ο κόουτς Γιασμίν Ρέπεσα, που ξέρω ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…