Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είναι ένα απλό ματς”

“Δεν είναι ένα απλό ματς”

ivanovic1

ivanovic

Σε ένα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πάντα υπάρχουν ιδιαιτερότητες οι οποίες καθιστούν τέτοια παιχνίδια αμφίρροπα ανεξάρτητα από την εκάστοτε αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. “Δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Διαφέρει καθώς γνωρίζουν όλοι την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” σημείωσε, ακόμη, πως οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι σαφώς ανώτεροι από ότι στον προημιτελικό του Κυπέλλου: “Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, ηρεμία και κυρίως να φανούμε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα όπου γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει πολύ δυνατά. Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός τώρα παίζει πολύ καλύτερα απ’ ότι στον αγώνα του κυπέλλου που είχαμε αναμετρηθεί ξανά”.

Ο Τζέιμς Γκιστ, από την πλευρά του, υπογράμμισε τη θέληση και το πάθος που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και το γνωρίζουμε όλοι. Είναι ένα ντέρμπι… Και για όλους είναι συναρπαστικό, το διαπιστώνουμε όλη την εβδομάδα που προηγείται και όχι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μόνο. Στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο ματς. Είναι μια μεγάλη μάχη. Δεν είναι στρατηγική τόσο όσο το ποιος το θέλει περισσότερο. Αυτός που θα παλέψει πιο σκληρά και θα κερδίσει όλες τις διεκδικούμενες μπάλες θα δείξει ότι έχει και τη μεγαλύτερη επιθυμία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όπως θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…