Κεντρική Ελευσίνα ”Δεν έχω παράπονο”

”Δεν έχω παράπονο”

koustenis

koustenis

Εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 70-68, γνώρισε ο Πανελευσινιακός, για την 11η αγωνιστική της Basket League. Ο Δημήτρης Κουστένης στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στην ετοιμότητα που επέδειξε η ομάδα της Νέας Σμύρνης και δήλωσε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ελευσίνας:

Για το παιχνίδι: ”Με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή η ομάδα του Πανιωνίου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσίασε στην αρχή της χρονιάς. Γνωρίζαμε ότι το πρόβλημα που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα με τον Χάνκοκ αν και είναι μεγάλη απώλεια θα συσπείρωνε τους υπόλοιπους παίκτες και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό που η ομάδα του Πανιωνίου εμφανίστηκε εδώ εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένη στον στόχο της, κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να πάρει μια διαφορά δεκαέξι πόντων. Εμείς μετά αντιδράσαμε αλλά συνέχεια κυνηγούσαμε το σκόρ και στο τέλος αν το παίρναμε θα το παίρναμε στο τελευταίο σουτ”.

Για την πορεία της ομάδας: ”Δεν έχω κανένα παράπονο ιδιαίτερα από τα παιδιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έχουν κάνει γιατί από την ημέρα που ήρθα είχαμε πραγματικά πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πετύχαμε θεωρώ το αρχικό πλάνο τους στόχους που είχαμε θέσει και ήταν να τελειώσουμε τον γύρο με τέσσερις νίκες, αν μπορούσαμε και πέντε θα ήταν το άριστο.

Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια με Παναθηναικό και Ολυμπιακό και μετά ξεκινάει ο δεύτερος γύρος που όλοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου και εμείς θα δούμε τι κάναμε λάθος γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας που δεν ξεκινάμε καλά, να τα διορθώσουμε , θα δουλέψουμε πολύ στην διακοπή για να ήμαστε έτοιμοι για την συνέχεια. Καλές γιορτές σε όλους”.

Τους παίχτες της Ελευσίνας εκπροσώπησε ο Δήμος Αβραμίδης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

”Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ήταν κομβικό για εμάς και για την συνέχεια μας. Μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά νωθρά και το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Πανιώνιος, προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε και φτάναμε κοντά ανά διαστήματα αλλά δεν είχαμε την διάρκεια για να περάσουμε μπροστά. Τώρα αυτό που μας μένει είναι να ξεκουραστούμε λίγες μέρες και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλλει από την αρχή της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…