Κεντρική Ασίστ Shadow Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

veteranoi arkadikos filanthropiko

veteranoi-arkadikos-filanthropiko

Για άλλη μια φορά το μπάσκετ δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο. Ο Αρκαδικός μετά τον φιλανθρωπικό αγώνα ”Τρίποντα Ζωής”, που διοργάνωσε χθες, Πέμπτη (17/12), ο δήμος της Τρίπολης (μετά από ιδέα της Φωτούλας Βολονάκη) και στον οποίο είχε ενεργό συμμετοχή, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παιδικό τουρνουά 3on3, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο ”Κλαδισού”. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων από τους συμμετέχοντες για τους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Χανίων. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.30 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ενημερωτικές ομιλίες με θέμα ”Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης” από τον διατροφολόγο-διαιτολόγο, Αιμίλιο Τσεπέτη και ”Πώς θα διαχειριστούμε αποτελεσματικά την ήττα και τη νίκη” από την ψυχολόγο-γυμνάστρια, Λίνα Ψούνη.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι έγιναν οι εξής δηλώσεις:

Μανώλης Φραγκάκης (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής): ”Οι μικροί αθλητές θα δώσουν το μήνυμα ότι μπορούν να προσφέρουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ευαισθητοποιώντας και τους ενήλικες να προβούν σε ανάλογες πράξεις”.

Μανώλης Αδοντάκης (Aντιδήμαρχος Αθλητισμού): ”Με το χριστουγεννιάτικο τουρνουά επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας σε άτομα νεαρής ηλικίας, καθώς επίσης και να τα ευαισθητοποιήσουμε σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…