Κεντρική Basket League ΑΕΚ ”Χάσαμε μόνοι μας”

”Χάσαμε μόνοι μας”

dragan sakota

dragan sakota

Τη ήττα με 87-83 γώρισε η ΑΕΚ στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα.  Οι ”κιτρινόμαυροι” ήταν άτυχοι στο τέλος με τον τεχνικό της Ένωσης να δίνει συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη επισημαίνοτας την αυστηρότητα που έδειξαν οι διαιτητές απέναντι στην ομάδα του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε: 

Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, κέρδισαν με μεγάλη προσπάθεια το παιχνίδι. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας, δώσαμε το παιχνίδι που το είχαμε φέρει δύο φορές με δέκα πόντους διαφορά. Δεν ελέγξαμε το ρυθμό όπως έπρεπε, δεν είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι, μόνο ψάξαμε το σουτ. Τελικά ήμασταν και άτυχοι στο τέλος , μεγάλη η προσπάθεια των Τρικάλων παίξανε καλά, όμως έτσι δεν χάνονται παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγιναν όλα αυτά πριν από την έναρξη του αγώνα, έγιναν πράγματα που είναι έξω από το μπάσκετ, κάτι που δεν βοήθησε κανέναν να μπει στο ρυθμό και να παίξει σωστά και καλά. Από την άλλη ξέρω κάποιες οδηγίες που υπάρχουν από την ομοσπονδία για την διαιτησία να είναι πιο αυστηρή χωρίς προειδοποίηση αλλά πιστεύω ότι η διαιτησία δεν πρέπει να είναι αστυνομία, να κυνηγάει, πρέπει να βοηθήσει το παιχνίδι να είναι ωραίο και σωστό. Ως τώρα δεν καταλαβαίνω τα κριτήρια, τι είναι τι, δεν καταλαβαίνω, παρόλο που είχαμε κάποια προβλήματα μέσα στην εβδομάδα όταν ξεκινάνε βασικοί παίκτες κάνουνε τρία φάουλ στα γρήγορα με κάποια αυστηρότητα που δεν υπάρχει στην Ευρώπη”.

Ο Νώντας Παπαντωνίου συμπλήρωσε:

“Δυστυχώς εμείς σήμερα δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, ενώ πήραμε προβάδισμα δύο φορές με δέκα πόντους, πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα για να κρατήσουμε τη διαφορά και να τελειώσουμε το παιχνίδι με την εμπειρία που έχουμε σαν παίκτες. Δυστυχώς το ματς πήγε εκεί που ήθελαν τα Τρίκαλα και στο τέλος ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι, φτάσαμε σε σημείο να χάσουμε ένα λέι απ που θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και εμείς κοιτάμε την συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…