Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αύριο η άφιξη του Μπρέμερ

Αύριο η άφιξη του Μπρέμερ

bremer milano

bremer-milano

Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα απουσιάσει τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Ο “δικέφαλος” κατέληξε εν τέλει στον, παλιό γνώριμο, Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος αναμένεται αύριο (08/12) στις 13:30, στη χώρα μας έχοντας “απογειωθεί” από το Κλίβελαντ με ενδιάμεση στάση τη Φιλαδέλφεια.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας: “Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Δεν αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν ξανά στον ΠΑΟΚ. Δεν έμεινα πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά θυμάμαι ακόμη και τώρα πολύ έντονα πόσο όμορφη ήταν η πόλη, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το πλεονέκτημα που έδιναν στην ομάδα με την παρουσία τους” αναπόλησε αρχικά και συνέχισε:

“Θέλω να καταφέρουμε με τον ΠΑΟΚ να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και στο Γιούροκαπ να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και στη φάση των “32“. Κι από την στιγμή που καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, σίγουρα θα τεθούν νέοι και υψηλότεροι στόχοι“.

Σχετικά με τον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου ενάντια στον Παναθηναϊκό, τόνισε: “Ο ημιτελικός του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Φαντάζομαι ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι θερμή και εντυπωσιακή και σίγουρα ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι θα είναι να προκριθούμε στον τελικό, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…