Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Απόλυτα ικανοποιημένος”

“Απόλυτα ικανοποιημένος”

chatzis arkadikos

chatzis-arkadikos

Ο Αρκαδικός πέρασε νικηφόρα από το Ιβανώφειο, επικρατώντας με 85-81 του Ηρακλή έχοντας πρωταγωνιστή τον μεγάλο Νίκο Χατζή, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους (5/6 διπ.-4/5 τρ.-7/7 βολές) χάνοντας μονάχα δύο σουτ!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την Α2, τη συνέχεια του “μαραθωνίου” αλλά και το “Dancing with the stars”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νίκο, πήρατε ένα σπουδαίο διπλό. Είδαμε ότι το παιχνίδι με τον Ηρακλή, πήγαινε ουσιαστικά πόντο-πόντο. Που θεωρείς ότι κρίθηκε;

“Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν καλή άμυνα. Όμως, λειτουργούσαμε και οι δύο εξαιρετικά στην επίθεση. Μπήκαν δύσκολα σουτ. Θεωρώ ότι ελέγχαμε το ρυθμό, απλά κρίθηκε σε δύο άμυνες που παίξαμε στο τέλος. Πήραμε μία διαφορά 5 πόντων και εκεί τελείωσε το παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα”.

Πως σου φαίνεται το πρωτάθλημα της Α2; Είσαι ικανοποιημένος από την επιλογή σου;

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ομάδα λειτουργεί άψογα. Μας σέβονται όλους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε να κάνουμε με υπέροχους ανθρώπους. Η ομάδα πρωταγωνιστεί, παίζει καλό μπάσκετ και στοχεύει στην άνοδο. Άλλωστε, αυτοί είναι και οι λόγοι που επέλεξα να αγωνιστώ στον Αρκαδικό”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Παγκράτι, το οποίο προέρχεται από μεγάλη νίκη. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

“Το Παγκράτι δουλεύει πάρα πολύ καλά και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει πάρει. Έχουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πρέπει να τους σεβαστούμε και να δούμε τα συν και τα πλην τους. Είναι όμως ένα εντός έδρας παιχνίδι και δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, πέραν της νίκης”.

Πως σου φαίνεται το Dancing with the stars; Έχεις ψηφίσει τη Νίκη;

“Φυσικά και παρακολουθώ Dancing with the stars και εννοείται ότι ψηφίζω τη Νίκη. Θα πρέπει να πάρει το βραβείο της πιο βελτιωμένης χορεύτριας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…