Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Από εμάς εξαρτάται”

“Από εμάς εξαρτάται”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka

Ο Απόλλωνας Πάτρας επιστρέφει στην έδρα του όπου υποδέχεται τον “πληγωμένο” ΠΑΟΚ και ευελπιστεί να τον υποχρεώσει στη δεύτερη ήττα του στην Α1. Η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από την εικόνα της ομάδας του τόνισε ο Νίκος Βετούλας.

“Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και επομένως πρέπει να το κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει “χημεία” και καλό ρόστερ. Επειδή όμως παίζουμε στην έδρα μας εξαρτάται από εμάς η έκβαση του παιχνιδιού. Θα πρέπει δηλαδή να παίξουμε όπως πάντα στα εντός έδρας παιχνίδι” υπογράμμισε αρχικά ο τεχνικός των Πατρινών και συνέχισε “Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πλάνο, είναι ομάδα του προπονητή, διαθέτει μεγάλα κορμιά και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν πρέπει να έχουμε στιγμές αδράνειας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει”.

Ενώ κατέληξε επισημαίνοντας πως “Είμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε μεγαλύτερο ροτέϊσον. Η ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και η ταχύτητα στην επίθεση γενικά –όχι μόνο στο τρανζίσιον κομμάτι του παιχνιδιού- θα είναι σημαντικοί παράγοντες. Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως της ήττας από το Ρέθυμνο είμαστε σε καλή κατάσταση”.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Αργυρόπουλος, συμπλήρωσε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέσα στην έδρα μας. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη! Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το χρειαζόμαστε μετά τα άσχημα και άτυχα αποτελέσματα που είχαμε εκτός έδρας, θα δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με προπονητή τον κ. Μαρκόπουλο παίζει ένα ελκυστικό μπάσκετ εντός και έκτος έδρας. Πηγαίνει παντού για τη νίκη, αφού είναι μια ποιοτική και γεμάτη ομάδα.

Είναι απαραίτητο να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αν χαλαρώσεις, έστω και για 2-3 λεπτά, μπορεί να σου ξεφύγει στο σκορ. Πιστεύω όμως ότι είναι ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί από τη δύναμη της έδρας και από την δική μας διάθεση. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ και πάμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…