Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Απίστευτη βραδιά”

“Απίστευτη βραδιά”

petway1

petway

Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο ΣΕΦ ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που δύσκολα συναντάει κανείς και το είχε βρει μόνο στο αντίστοιχο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, στάθηκε στην αμυντική παρουσία της ομάδας του, ενώ σχετικά με την επόμενη φάση, η κατάσταση θα είναι δύσκολη, καθώς ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει σπουδαίους αντιπάλους κάθε βράδυ.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού είπε:
“Ζήσαμε πραγματικά μια απίστευτη ατμόσφαιρα που όμοιά της συναντήσαμε μόνο στο Βελιγράδι. Για τα ελληνικά δεδομένα είναι κάτι πρωτόγνωρο και μακάρι να έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι ανάλογο ξανά”.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: “Ήμασταν πίσω στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος παίξαμε καλύτερη ομαδική άμυνα, βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη”.

Με τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρωτιά, με τον Πέτγουεϊ να σχολιάζει: “Η επόμενη φάση θα είναι πολύ δύσκολη. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους σε κάθε ματς, κάθε βράδυ θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις”.

Αναφορικά με τη συνέχεια, είπε: “Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πολύ σημαντικό ματς τη Δευτέρα με τον Πανιώνιο και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, ώστε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …