Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Απαιτητικός ο Σφαιρό

Απαιτητικός ο Σφαιρό

sfairopoulos1

sfairopoulos

Παρά τη νίκη του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διέκρινε αδυναμίες στο παιχνίδι της ομάδας του, κάνοντας λόγο για κενά δίλεπτα μέσα στο παιχνίδι και αναφερόμενος στα χαμένα ριμπάουντ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει για την ικανοποίησή του για τη σταδιακή άνοδο που παρουσιάζουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Πετύχαμε άνετη νίκη, τη χρειαζόμασταν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Βιτόρια. Σε κάποια σημεία η εμφάνισή μας ήταν έτσι όπως θέλουμε. Είχαμε και σκαμπανεβάσματα, που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά γενικά είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Γενικά, κρατήσαμε το ματς από την άμυνα, είχαμε κάποια δίλεπτα κενά και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να φθάσει σε άνετους πόντους. Τρεις φορές έγινε αυτό.

Τα αμυντικά ριμπάουντ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα, πρέπει να τα βελτιώσουμε. Γενικά, όμως, μοιράσαμε το παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δείξαμε πως αρχίζουμε να αποκτάμε ρυθμό στην επίθεση και να πλησιάζουμε τα στάνταρ που θέλουμε”.

Σχετικά με την απόδοση του Πέργουεϊ, σχολίασε: “Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Μια και με ρωτήσατε, όμως, ο Πέτγουεϊ είναι αθλητής που από τότε που ήρθα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις, τις εμφανίσεις του στους αγώνες και τη δουλειά του στην άμυνα. Είναι πολύ καλός. Δεν είναι το πρώτο ματς που παίζει καλά. Πιστεύω σε όλους τους αθλητές μας. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, έχουν και άσχημες ημέρες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνολική προσπάθεια κι όλοι προσπαθούν γα το καλό της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …