Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ανυπομονώ να παίξω”

“Ανυπομονώ να παίξω”

mensa bonsou1

mensa -bonsou

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της “Βασίλισσας”, Μενσά Μπονσού. Ο νέος (πλέον) σέντερ της “Ένωσης”, τόνισε ότι η ΑΕΚ του προσφέρει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή, ενώ παράλληλα την χαρακτήρισε ιστορική ομάδα. Τέλος, υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μενσά-Μπονσού στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο facbook:
Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον ερχομό μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να παίξω, να βρω «χημεία» με τους συμπαίκτες μου και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Η ΑΕΚ μου προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι από την αρχή και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Μου αρέσει να ηγούμαι”.

Για την ιστορία της ΑΕΚ: “Εννοείται πως ξέρω πως ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Άλλωστε, έπαιξαν στην ΑΕΚ δύο φίλοι μου, ο Τζέι Αρ Χόλντεν και ο Άντριου Μπετς με τους οποίους μιλάω συχνά και μου έχουν αναφέρει αρκετά πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με στόχους, εγώ είμαι ένα παίκτης με φιλοδοξίες, οπότε θεωρώ ότι πήρα μία σωστή απόφαση για την καριέρα μου”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του: “Είμαι έτοιμος να παίξω στον αυριανό αγώνα και θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…