“Αδικηθήκαμε…”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας. Ο έμπειρος τεχνικός εστίασε στα φάουλ που δόθηκαν από τους διαιτητές σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι νιώθει αδικημένος. Τέλος, δήλωσε ότι δεν αξίζει στον ΚΑΟΔ η χαμηλή θέση που βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:

“Έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε. Δεν πήραμε φάουλ, οι παίκτες του ΚΑΟΔ έπαιζαν πάνω από τα όρια του φάουλ. Σε μία φάση χρέωσε με τρία φάουλ τον Σκορδίλη. Η τεχνική ποινή ήταν σωστή, αλλά τα φάουλ; Στο 70-71 δίνεται επιθετικό φάουλ στον Αργυρόπουλο στο λόου ποστ, στο ίδιο σύστημα με το οποίο είχαμε σκοράρει πριν δύο φορές. Δεν το λέω για να κερδίσω κάτι, επειδή έχουμε το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά.

Θεωρώ ότι η ομάδα της Δράμας είχε κάποια στοιχεία που δεν αξίζει να είναι στην θέση αυτή. Παίζει καλό μπάσκετ, με συγκεκριμένες αρχές στο παιχνίδι της και συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα. Η αποψή μου είναι ότι αδικηθήκαμε“.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος δήλωσε: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι, περισσότερο επιθετικό και πιστεύω ότι το απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Ήρθαμε μόνο για τη νίκη, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, δεν συναντήσαμε κάτι διαφορετικό, αλλά στο τέλος ολιγωρήσαμε στην άμυνα και τα παιδιά του ΚΑΟΔ ευστόχησαν σε τρίποντα.

Δεν μιλάω για διαιτησία συχνά, αλλά νομίζω ότι σήμερα βρέθηκαν σε κακή μέρα. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, μπορεί να έχουν μια κακή μέρα, δεν λεώ ότι έγινε κάτι σκόπιμα ή κατευθυνόμενα, ούτε αυτό που λέω ακυρώνει τη νίκη του ΚΑΟΔ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…