Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ήμασταν διαβασμένοι αλλά…”

“Ήμασταν διαβασμένοι αλλά…”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν διαβασμένοι, μία λεπτομέρεια τους στέρησε τη νίκη. Ακόμα, εστίασε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής λέγοντας ότι η ομάδα του στερήθηκε μία νίκη, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε ότι απαιτούνται νίκες για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:
“Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ενώ παίζουμε καλά και είμαστε διαβασμένοι, στο τέλος μία λεπτομέρεια, ένα λάθος, ένα ριμπάουντ, ένα σφύριγμα μας στερεί τη νίκη. Η ομάδα μας είναι καλή, δουλεύουμε, προσπαθούμε, αλλά το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο, τα αποτελέσματα έρχονται χωρίς να τα περιμένεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας στο καλάθι, την προηγούμενη αγωνιστική μας στέρησαν ένα παιχνίδι και να προσαρμοστούμε στη βαθμολογία. Να βρούμε νίκες για να απεμπλακούμε από πιθανά σενάρια προς τα κάτω. Συμφωνώ ότι η ομάδα μας είναι καλή. Καλή συνέχεια στον κόουτς καλή συνέχεια στο υπόλοιπου του πρωταθλήματ”.

Τους συμπαίκτες του στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε στεναχωρημένοι για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το ματς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε διαβάσει καλά τον ΠΑΟΚ, αλλά όταν παίζεις ένα παιχνίδι καλάθι με καλάθι και δεν μπορείς να είσαι τόσο κοντά στο σκορ, προσπαθείς να γυρίσεις το ματς.

Μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος, αλλά χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή συνέχεια. Είμαστε καλή ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο και των δύο ομάδων που ήρθε στο γήπεδο. Νομίζω ότι είδαν ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…