Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ξεκίνησε η δημοπρασία

Ξεκίνησε η δημοπρασία

charity idols

charity idols

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο με την οποία γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε η δημοπρασία για τις φανέλες δύο πρώην παικτών της ομάδας (Πέτγουεϊ, Κούμουλου) για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Όποιος επιθυμεί να τις αποκτήσει μπορεί να μπει στο site του Charity idols και να καταθέσει την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:
“Σε συνέχεια της κοινωνικής της δράσης, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean συμμετέχει στην προσπάθεια του Charity Idols. Όπως είχε γίνει γνωστό κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του 4ου Διεθνούς Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», δύο πρώην παίκτες μας, οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Γιώργος Κούμουλος προσέφεραν τις φανέλες τους για να μπουν σε πλειστηριασμό, ώστε τα χρήματα που θα μαζευτούν να δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των παικτών.

Η φανέλα του Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι από την σεζόν 2012/13, ενώ του Γιώργου Κούμουλου είναι από την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στις 25 Μαρτίου του 2007 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι συλλεκτικές αυτές φανέλες έχουν ήδη μπει σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα www.charityidols.gr, για όποιον θέλει να τις αποκτήσει, προσφέροντας βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…