Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πάντα ψεύτες!

Πάντα ψεύτες!

tsagkronis golemis

tsagkronis-golemis

Ήταν 5/11, όταν η ΕΟΚ ανακοίνωσε την υποχρεωτική παρουσία γιατρού στους αγώνες των πρωταθλημάτων της. Σπεύσαμε να αναδημοσιεύσουμε την είδηση (“Υποχρεωτική η παρουσία ιατρού“), που με στόμφο είχε προβάλει από το επίσημο site η ομοσπονδία. Δεν έχει κλείσει μήνας και αποδείχθηκε πως “μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης“. Και τους ομοσπονδιακούς τους έχουμε… συλλάβει να ψεύδονται κατ’ εξακολούθηση.

Την περασμένη εβδομάδα ο Φιλαθλητικός υποδέχθηκε την Αγία Παρασκευή. Γιατρός στο γήπεδο είχε οριστεί -σύμφωνα με την τοποθέτηση του γηπεδούχου σωματείου- ο κ. Κώστας Αυδικός, ο οποίος όμως φέρεται (σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Φιλαθλητικός) να ενημέρωσε πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ότι δεν μπορούσε να παραστεί, ένεκα του ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα (καλά να είναι ο άνθρωπος).

Η Αγία Παρασκευή κατήγγειλε στην ΕΟΚ πως “πριν την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των αθλητών, ο αθλητής της ομάδας μας, Χάρης Ατζαμόγλου, ένιωσε οξύ πόνο, ο οποίος τελικά κατέστησε αδύνατη τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Έτσι απευθυνθήκαμε άμεσα στους υπεύθυνους της γηπεδούχου ομάδας, καθώς και στην κομισάριο του αγώνα κ. Γολεγού, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό του γηπέδου και να αποφασιστεί εάν κρίνεται απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί στις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Ωστόσο προς μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η γηπεδούχος ομάδα, κατά ευθεία παράβαση των Κανονισμών, δεν είχε μεριμνήσει για την παρουσία γιατρού στο γήπεδο. Το ίδιο, άλλωστε, επισημάναμε και στον α’ διαιτητή του αγώνα, κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος, ενεργώντας πλήρως αυθαίρετα και θέτοντας σε ευθύ και άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και όλων των λοιπόν παρισταμένων, αποφάσισε να ξεκινήσει τον αγώνα, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ομάδας μας, για τη ματαίωσή του, αλλά και την αντίθετη γνώμη της κομισαρίου“.

Ο αγώνας έγινε, η Αγία Παρασκευή κατέθεσε ένσταση και η ΕΟΚ αποφάνθηκε ότι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα, γι’ αυτό και απέρριψε την ένσταση. Κανονικά, αν είχε δίκιο η ΚΑΠ, έπρεπε να μηδενίσει τον Φιλαθλητικό. Μπορεί κανείς να πει ότι “λένε ψέματα οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής“.

Έλα όμως, που η Ελένη Γολεγού, με χρόνια εμπειρίας, αλλά και πάντα δίκαιη πρώην διαιτητής και νυν κομισάριος, τους εξέθεσε! Στην έκθεσή της προς την ΕΟΚ αναφέρει στην ενότητα “άλλα συμβάντα”: “Όταν πριν την έναρξη του παιχνιδιού ζητήθηκε η γηπεδούχος ομάδα να δηλώσει τον γιατρό, μας είπε ότι είναι στον δρόμο κι έρχεται. Ο αγώνας ξεκίνησε και ο γιατρός εμφανίστηκε δύο λεπτά μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου“!

Πώς είπατε; Πώς είπατε κύριε Βασιλακόπουλε; Πώς είπατε κύριε Τσαγκρώνη; Πώς είπατε κύριε Γολέμη; Και πώς είπατε κύριε Καλογερόπουλε, που ξεκινήσατε χωρίς γιατρό μια συνάντηση, παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις της Ομοσπονδίας;

Αλλά, δεν μας κάνει εντύπωση. Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Αυτό είναι το ενδιαφέρον της ΕΟΚ για τους αθλητές, αλλά και τους θεατές των πρωταθλημάτων της. Μεγάλα λόγια και στην ουσία… ψέματα, ψέματα, ψέματα.

Ο Φιλαθλητικός εμφάνισε έναν γιατρό στην… εξέδρα. Η έκθεση της κομισαρίου είναι καταπέλτης. Όχι μόνο για τον Φιλαθλητικό, αλλά για την ΕΟΚ. Μην σας κάνει εντύπωση, αν στο τέλος αυτή πληρώσει το μάρμαρο. Γιατί έτσι έχουν μάθει να δουλεύουν οι ομοσπονδιακοί.

Αν αναρωτιέστε ακόμα γιατί οι περισσότεροι, οι συντριπτικά περισσότεροι, ασχολούμενοι με το άθλημα θέλουν να φύγει αυτή η διοίκηση, να ξεβρομίσει ο χώρος, αν αναρωτιέστε γιατί ακόμα και οι πολιτικοί ταγοί του αθλητισμού αγανάκτησαν με τα καπρίτσια της παρέας του “μεγάλου“, σήμερα έχετε άλλη μια αιτία. Επειδή είναι ψεύτες και υποκριτές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…