Κεντρική Basket League Άρης “Παλέψαμε με νοοτροπία”

“Παλέψαμε με νοοτροπία”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Για τρίτο παιχνίδι στη σειρά δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης ο Άρης γνωρίζοντας την ήττα στο κλειστό της “Αρτάκης” από τον ανεβασμένο Πανιώνιο.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης που δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την νίκη:

“Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Μετά τα προβλήματα που είχε στην αρχή είναι προφανές πως έχει μια πλήρης ομάδα με καλό ρόστερ. Σιγά-σιγά βρίσκει τον δρόμο του.

Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα στην επίθεση, αλλά καταφέραμε στη συνέχεια να βελτιωθούμε. Με τη ζώνη βάλαμε προβληματισμό στον Πανιώνιο κυρίως σε ότι αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού. Κάποια μακρινά σουτ που δεν βάλαμε και μια δύο κακές αποφάσεις στην επίθεση έδωσαν στον Πανιώνιο τη διαφορά σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα μετά μα κυνηγάμε στο σκορ.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Παλέψαμε με καλή νοοτροπία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στον κόουτς και τον Πανιώνιο“.

Ο Νίκος Γκίκας, ως εκπρόσωπος των παικτών, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Ξεκινήσαμε νωθρά και ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά στο σκορ. Εμείς κάναμε λάθη στην άμυνα και αφήσαμε ελεύθερα τρίποντα σε παίκτες που δεν έπρεπε. Παράλληλα δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Μας έχει λείψει η νίκη και πρέπει να την κατακτήσουμε στον αγώνα να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…