Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να μην επαναλάβουμε τα λάθη”

“Να μην επαναλάβουμε τα λάθη”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Ικανοποιημένος από τη νίκη όχι όμως από την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα έκανε λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβει, ενώ υπογράμμισε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για να καλύψει το κενό του Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:
“Είχαμε πει πως η Ελευσίνια θα έρθει εδώ για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ. Αρχίσαμε καλά αλλά μετά είχαμε λάθη απειρίας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα και από ένα σημείο και μετά τα πράγματα έγιναν εύκολα. Θα πρέπει όμως στο εξής να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι”.

Για το πρώτο ημίχρονο: “Πολλές φορές η ροή του αγώνα δημιουργεί διαφορετικές καταστάσεις. Δεχτήκαμε ένα δίποντο και ένα τρίποντο που θα μπορούσαμε να τα σταματήσουμε. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί”.

Για το αν επηρέασε τους παίκτες ο τραυματισμός του Χαραλαμπίδη: “Ο Χαραλαμπίδης μέσα στην ομάδα είναι χρόνια και όλοι τον αισθάνονται οικείο πρόσωπο. Αυτός ο τραυματισμός του δημιουργεί πρόβλημα γιατί όλο με αυτό ασχολούνται”.

Για το τι πρόκειται να γίνει με το κενό του Χαραλαμπίδη: “Αυτή την στιγμή θα πρέπει να βρούμε διάφορες καταστάσεις για να καλύψουμε το κενό. Θα πρέπει να δούμε τις σκέψεις της διοίκησης και θα βρεθούμε με την διοίκηση για να τα πούμε…”.

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να συνεχιστεί το Αρης-ΠΑΟΚ: “Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω τα δικαστικά όργανα”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Γιώργος Δέδας που δήλωσε: “Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Κώστα (σ.σ. Χαραλαμπίδη) και αυτό είναι ό,τι λιγότερο μπορώ να πω. Εχουμε να πούμε στον Κώστα πως τον περιμένουμε και θα είναι μαζί μας εδώ στο γήπεδο για να βλέπει. Αρχίσαμε καλά στον αγώνα, μετά χαλαρώσαμε και η Ελευσίνα κέρδιζε έξι πόντους. Είπαμε στο ημίχρονο πως αν δεν παίξουμε άμυνα δεν θα κερδίζουμε. Τελικά έτσι έγινε και γυρίσαμε το ματς”.

Για το αν επηρέασαν οι τρεις συνεχόμενες ήττες: “Σίγουρα όταν χάνεις σε επηρεάζει αλλά ευτυχώς σήμερα η ομάδα αντεπεξήλθε στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν μια νύχτα που δεν κοιμήθηκε κανείς στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα λόγω τραυματισμού του Χαραλαμπίδη, επίσης ήταν η ήττα από τον Ολυμπιακό και όλοι στράφηκαν κατά της ομάδας δίχως να γίνει τίποτα. Ηταν μια εβδομάδα με μικρά πράγματα που μας δυσκόλεψαν”.

Για το πώς καλυφτεί το κενό του Χαραλαμπίδη μέχρι να αποκτηθεί κάποιος παίκτης: “Τα 19-20 που έπαιζε ο Κώστας θα τα μοιραστούμε οι υπόλοιποι. Σήμερα έπαιξε και ο Μαργαρίτης στο “3”… Τα λεπτά του Κώστα θα πρέπει να τα αφομοιώσουν οι άλλοι παίκτες όσο το δυνατόν πιο καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…