Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να καλύψουμε το κενό του Κώστα”

“Να καλύψουμε το κενό του Κώστα”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει ξανά τη νίκη, να ανακόψει το αρνητικό σερί που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη και να αναπτερωθεί η ψυχολογία του. Ο Σούλης Μαρκόπουλος επέστησε προσοχή λέγοντας ότι η Ελευσίνα έχει βελτιώσει την εικόνα της και στάθηκε στην απουσία του Κώστα Χαραλαμπίδη:

“Η Ελευσίνα είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα η οποία προσπαθεί να βρει τον δρόμο της. Είχε ορισμένα άτυχα αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Ήρθε η αλλαγή προπονητή και ορισμένα αποτελέσματα όπως η νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και η εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, τα οποία δείχνουν ότι η Ελευσίνα βρίσκεται πλέον σε έναν διαφορετικό δρόμο και θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι τους.

Πρέπει να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αλλά να παίξουμε σύμφωνα με το δικό μας πλάνο, να μην επιτρέψουμε τον αιφνιδιασμό και τα σουτ έξω από την γραμμή των τριών πόντων. Έχουμε μία πολύ σοβαρή απουσία με τον αρχηγό μας. Είναι κάτι που δεν θέλεις ποτέ να συμβεί, αλλά τώρα που συνέβη, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναπληρώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το κενό που αφήνει ο Κώστας, που εκτός από αρχηγός της ομάδας είναι κι ένας παίκτης που μας δίνει πάρα πολλά σε πολλούς τομείς μέσα κι έξω από το γήπεδο”.

Ο Μιχάλης Λιάπης, με τη σειρά του, επεσήμανε: “Η αλήθεια είναι ότι προερχόμαστε από ένα κακό σερί ηττών και σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό είναι που θέλουμε και βαθμολογικά, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Για να επανέλθουμε στις νίκες, αλλά το οφείλουμε και στους εαυτούς μας και στον αρχηγό μας που τόσο μας λείπει. Ο Κώστας είναι ο αρχηγός μας, είναι ο ηγέτης μας μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Είναι ένας επιπλέον και πολύ σοβαρός λόγος για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό του και να πάρουμε τη νίκη.

Τα άσχημα αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να έρθουν σε μία σειρά τόσων αγώνων, αλλά το σημαντικό είναι να τα ξεπερνάς και να συνεχίζεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε με την Ελευσίνα, που είναι καλή ομάδα. Έχει κερδίσει την ΑΕΚ, πέρασε από τα Τρίκαλα. Θέλουν να παίξουν αρκετά γεμάτες επιθέσεις, προσπαθούν να περάσουν την μπάλα και στο καλάθι. Πρέπει να δείξουμε ενέργεια στην άμυνα και πάθος γιατί από εκεί ξεκινούν όλα και στην επίθεση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις χωρίς βιασύνη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…