Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μας ώθησε ο κόσμος”

“Μας ώθησε ο κόσμος”

skourtopoulos allen

skourtopoulos-allen

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, το Ρέθυμνο επέδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα τα τελευταία λεπτά, πανηγυρίζοντας τη νίκη.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αντέδρασαν πολύ καλά αν και βρεθήκαμε για αρκετό διάστημα πίσω στο σκορ αλλά μπορέσαμε και την καλύψαμε σχετικά εύκολα. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για ακόμα μία φορά στα ριμπάουντ. Βελτιώσαμε την τακτική μας κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

Μπορέσαμε να βρούμε κάποια εύκολα καλάθια, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που είχε εξαιρετικό ποσοστό τριών πόντων στο 1ο ημίχρονο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάτρας” δήλωσε αρχικά Θανάσης Σκουρτόπουλος και κατέληξε:

“Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς με την αύρα και την ζεστασιά που μας περιέβαλε”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Σταύρος Σχίζας, σημείωσε: “Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς. Εμείς δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή. Προς το τέλος του παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, η οποία και μας έδωσε αυτή την πολύ σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…