Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Υπεροχή στο ζωγραφιστό”

“Υπεροχή στο ζωγραφιστό”

alexandris panionios pagkos

alexandris-panionios-pagkos

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε επιτέλους την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να αντισταθμίσει το άσχημο ξεκίνημα. Ο “ιστορικός” έχει δύσκολο έργο εναντίον του Άρη αλλά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, πιστεύει ότι αν η ομάδα του παίξε όπως πρέπει, τότε θα τα καταφέρει.

“Είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον Πανιώνιο. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί έχουμε μείνει πίσω. Η επιτυχία θα μας δώσει ψυχολογική ανάταση και βαθμολογική ανάσα, θα μας επιτρέψει να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Βέβαια, θέλει μεγάλη προσοχή προκειμένου να βγούμε νικητές” δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Η αυτοσυγκέντρωση, για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να έχουμε υπομονή και φυσικά στο γήπεδο ο κόσμος να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για τη νίκη. Έχω ξαναπεί πως νιώθουμε υποχρεωμένοι μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους. Τους χρειαζόμαστε και τώρα και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη τους”.

Εν συνεχεία, ανέλυσε το στυλ των “κιτρινόμαυρων“: “Προέρχεται από διαδοχικές ήττες. Θα εμφανιστεί με καλύτερη ψυχολογία, μετά τη δικαίωση της ένστασης που είχε κάνει στο ΑΣΕΑΔ. Έχει πια τη δυνατότητα να ξαναπαίξει το ματς με τον ΠΑΟΚ και -γιατί όχι;- να το κερδίσει, όπως θα ρεφάρει για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, είναι πολύ δυνατός στο τρανζίσιον. Με πιεστική άμυνα, κλέβει και φτάνει σε εύκολους πόντους. Είναι καλός και στα τρίποντα, τα οποία εκτελεί σε πρώτο χρόνο. Παίζει με κοντά σχήματα που μπορούν να μπερδέψουν τον αντίπαλο”.

Τέλος, αναφορικά με τα στοιχεία που υπερτερεί ο Πανιώνιος, σημείωσε: “Εκτιμώ ότι έχουμε υπεροχή κοντά στο καλάθι και αυτή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να προσέχουμε ό,τι γίνεται μέσα στη ρακέτα, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να βγούμε σε αιφνιδιασμούς. Να προλάβουμε το σετ παιχνίδι του Άρη, ομάδα που συνηθίζει να παίζει κλειστές άμυνες -και ζώνη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…