Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Όποιος το θέλει πιο πολύ”

“Όποιος το θέλει πιο πολύ”

vetoulas

vetoulas

Ο Απόλλωνας Πάτρας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ, εκτός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να εμφανίσει ανάλογη και καλύτερη εικόνα, υποδεχόμενος τα Τρίκαλα. Ο Νίκος Βετούλας, σημείωσε πως η νίκη είναι “επιτακτική” ενώ ξεχώρισε τα ριμπάουντ και τη θέληση ως τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς.

“Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι με ομάδα του ίδιου επιπέδου θεωρείται επιτακτική η νίκη. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών. Από τα παιχνίδια που έχουν γίνει προκύπτει ότι οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικές. Αυτό πρέπει να προσέξουμε κι εμείς απέναντι στα Τρίκαλα που είναι μια ομάδα πολύ καλά στημένη” τόνισε αρχικά και συνέχισε:

“Σημαντικό ρόλο θα παίξει να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας που έρχονται από τραυματισμούς. Τα ριμπάουντ και ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη θα είναι βασικοί παράγοντες στην εξέλιξη του αγώνα”.

Αναφορικά με τους τομείς που διακρίνουν τα Τρίκαλα, σχολίασε: “Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι παίζει καλό μπάσκετ. Προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της και σίγουρα θα προσπαθήσει να το καλύψει αρχής γενομένης από εμάς” και κατέληξε λέγοντας για την ομάδα του πως “Παίζουμε στην έδρα μας. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο”.

Ο Μπράντον Πεν, από την πλευρά του, δήλωσε:  “Είναι μια εντός έδρας αναμέτρηση και θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι “κλειδί” της αναμέτρηση θα είναι τα ριμπάουντ και ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Επίσης, να είμαστε μαχητικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στη μάχη των ριμπάουντ”. Ενώ για τα Τρίκαλα υποστήριξε πως “Είναι μια ομάδα που παίζει καλό και γρήγορο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…