Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χωρίς περιθώρια”

“Χωρίς περιθώρια”

hunter

hunter

Μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο σέντερ των “ερυθρολεύκων”, Οθέλο Χάντερ, καθώς μετά την ήττα από την Κηφισιά δεν χωράνε άλλες απώλειες.

Ο Αμερικανός άσος στάθηκε στην άμυνα και τη συγκέντρωση που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του στην αναμέτρηση, στοιχεία που μπορούν να αποδειχτούν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά, ο Χάντερ δήλωσε:
Για την σημασία του αγώνα για τον Ολυμπιακό: “Από τη στιγμή που έχουμε κάνει ήδη μια ήττα στο πρωτάθλημα, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Έτσι το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερα σημασία για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την προσοχή μας. Το ματς είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”.

Για το κλειδί της αναμέτρησης: “Όπως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, έτσι και κόντρα στην ΑΕΚ, θεωρώ πως το “κλειδί” είναι να έχεις τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες επάνω στο παρκέ, να πάμε το ματς στον ρυθμό που εμείς θέλουμε και να κυριαρχήσουμε από το πρώτο κιόλας λεπτό χωρίς να δώσουμε περιθώριο στον αντίπαλο μας να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει”.

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ έχει δείξει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος πως είναι σκληρό καρύδι. Στο ρόστερ της διαθέτει και έμπειρους, αλλά και νεαρούς παίκτες. Συνδυάζουν ενθουσιασμό και εμπειρία και ειδικά μπροστά στο κοινό τους παίζουν πάντα καλά”.

Για το που θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός: “Αναμφίβολα η ομάδα μου θα στηριχθεί στην άμυνα της. Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Άμυνα και συγκέντρωση είναι κατά τη γνώμη μου τα δύο στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…