Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χρειαζόμαστε δουλειά”

“Χρειαζόμαστε δουλειά”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε της Ουνικάχα Μάλαγα εντός έδρας 95-85, με τον Δημήτρη Ιτούδη να υποστήριζει στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού πως η ομάδα του χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να βρει χημεία.

“Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πραγματικά καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Παρουσιαστήκαμε καλοί, διαβάσαμε την άμυνά τους. Το μοναδικό μας πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ. Αν δεν κάνω λάθος, στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν επτά επιθετικά ριμπάουντ και είχαμε έξι αμυντικά. Αλλά με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, πρέπει να σημειωθεί και η έλλειψη συγκέντρωσης από την πλευρά μας. Θα μπορούσαμε τουλάχιστον να μην γυρίσουμε τη μπάλα τόσο συχνά, λαμβάνοντας υπόψιν πως η Μάλαγα δεν αλλάζει το αμυντικό της σύστημα.

Παρ΄όλα αυτά κρατήσαμε το προβάδισμά μας, παίζοντας ζώνη. Νομίζω αξίζαμε τη νίκη αλλά είναι προφανές ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι φυσιολογικό για εμάς να μην παίζουμε με συνέπεια και τα 40 λεπτά. Έχουμε ανάγκη να βρούμε χημεία, να υιοθετήσουμε τη φιλοσοφία μας και να συνεχίσουμε να νικάμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για μία ακόμα φορά, που φώναζαν πολύ και βοήθησαν τους παίκτες”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…