Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Υπολογίζουν τη Βαλένθια

Υπολογίζουν τη Βαλένθια

sfairopoulos sloukas

sfairopoulos-sloukas

Μπορεί η Βαλένθια να έχει ξεκινήσει την Ευρωλίγκα με ρεκόρ 1-4, αλλά στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν επαναπαύονται από το γεγονός αυτό. Αντίθετα, θεωρούν ότι η ισπανική ομάδα θα παίξει τα ρέστα της στο ΣΕΦ και ετοιμάζονται για “σκληρή” μάχη.

Κάτι τέτοιο φάνηκε, άλλωστε, και στις δηλώσεις που παραχώρησαν οι Όλιβερ Λαφαγέτ και Κώστας Σλούκας. Ο πολιτογραφημένος Κροάτης πόιντ γκαρντ είπε: “Η Βαλένθια έρχεται για τη νίκη. Την χρειάζεται, ειδικά μετά το 1-4, και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια “μάχη”. Δεν μας ξεγελάει ότι έχει κάνει μόλις μια νίκη, είναι από τις καλύτερες ομάδες του γκρουπ κατά τη γνώμη μου. Και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε. Οι πέντε νίκες που έχουμε πετύχει στον όμιλο έως τώρα δεν σημαίνουν κάτι διότι ακόμη βελτιωνόμαστε, γνωρίζουμε ο ένας καλύτερα το παιχνίδι του άλλου και αποκτάμε χημεία για να είμαστε καλύτεροι στα κρίσιμα ματς που έρχονται”.

Από την πλευρά του, ο Σλούκας πρόσθεσε: “Το 5-0 που έχουμε μέχρι στιγμής είναι μια μικρή “επιτυχία”, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς, όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πως η Βαλένθια είναι πολύ καλή και θα παλέψει πολύ το ματς. Αδικείται από το 1-4 και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ”.

Σχολιάζοντας τις αλλαγές εντός ομάδας, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε: “Με τον νέο προπονητή η ομάδα έχει βρει ρυθμό, συνεργάζεται καλύτερα και αντιμετωπίζει καλύτερα τα παιχνίδια”.

Τέλος, ερωτώμενος αν το περσινό 10-0 που δεν συνοδεύτηκε με επιτυχημένο φινάλε μπορεί να αποτελέσει μάθημα, απάντησε: “ H περσινή εμπειρία θα μας βοηθήσει, κάθε αποτυχία είναι διδακτική. Φυσικά και μας έδωσε εμπειρία για το μέλλον, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τα παιχνίδια που θα κρίνουν προκρίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …