Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Το 100% για την ομάδα”

“Το 100% για την ομάδα”

darden osfp trikala

darden-osfp-trikala

Στα στοιχείο που θα προσθέσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναφέρθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, μιλώντας στο Euroleague Greece, τονίζοντας ότι μπορεί να προσφέρει ενέργεια και προσπάθεια στο 100% των δυνατοτήτων του.

Ο Αμερικανός φόργουροντ σχολίασε τη νέα του ομάδα, όπως τη βίωσε μέσα από τις κόντρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέο οφ της περσινής Ευρωλίγκας, καθώς και τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ έξυπνο παίκτη, δηλώνοντας εξαντλημένος μετά τις “μάχες” μαζί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και η άποψη που έχεις για την περσινή ομάδα, την οποία και αντιμετώπισες ως παίκτης της Ρεάλ;
“Νομίζω πως η περσινή ομάδα του Ολυμπιακού ήταν μία καλή και δυνατή ομάδα. Αθλητική ομάδα, σκληρή, με ταλέντο, την οποία ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Η περσινή σειρά των playoffs, στην Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ ήταν δύσκολη και ανταγωνιστική. Φέτος η ομάδα ενισχύθηκε με λίγες προσθήκες, με εμένα, τον Λαφαγιέτ και τον Χάντερ. Θα φροντίσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην ομάδα και θα αφιερωθούμε σε αυτή ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο δυνατοί φέτος”.

-Υπάρχει κάτι που σε ξάφνιασε φέτος που ήρθες στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν το είχες παρατηρήσει στην ομάδα σαν αντίπαλος;
“Όχι. Η ομάδα συνεχίζει έχοντας πολλούς βασικούς παίκτες από την περασμένη σεζόν και ήξερα όταν ήρθα πως στον Ολυμπιακό θα υπάρχει καλή χημεία, κάτι το οποίο και βλέπω. Ζητούμενο για εμένα είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, όντας ένα καλό και χρήσιμο κομμάτι στην ομοιογένεια της, κάνοντας αυτά που πρέπει, μη επηρεάζοντας την καλή χημεία που υπάρχει”

-Αντιμετώπισες πέρσι τον Σπανούλη, είναι το ίδιο δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις ακόμη και στις προπονήσεις της ομάδας;
“Είναι όντως πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι σκληρός παίκτης και είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις ακόμη και στις προπονήσεις. Θυμάμαι πως πέρσι στα προημιτελικά με τον Ολυμπιακό, όταν και τον αντιμετώπισα, ύστερα από το τέλος της σειράς ήμουν εξαντλημένος. Είναι σπουδαίος παίκτης και έξυπνος παίκτης. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις. Όμως, μέσα από τις προπονήσεις, προσπαθούμε να κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Είναι ευχάριστο. Μου δίνει ώθηση, αλλά του δίνω και εγώ ώθηση, ώστε να βελτιωνόμαστε”.

-Τι μπορεί να προσφέρει ο Τρεμέλ Ντάρντεν στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού;
“Μπορώ να δώσω στην ομάδα μπόλικη ενέργεια, παραπάνω προσπάθεια αλλά και συνεισφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Δύο πράγματα μπορώ να ελέγξω καλά σε μένα. Το να παλεύω κάθε φορά σκληρά μέσα στο παρκέ, την συμπεριφορά μου και την πρσπάθεια μου μέσα στο παιχνίδι, φροντίζοντας να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος μου να δίνω στην ομάδα πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτός είμαι εγώ. Θα επιχειρήσω να φέρω στην ομάδα σωστή νοοτροπία, κατάλληλη προσπάθεια και αστείρευτη ενέργεια. Είμαι ένας παίκτης που έχω την επιθυμία να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί, σε οτιδήποτε μου ζητηθεί, αλλά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου”.

-Είσαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της ομάδας. Είναι κάτι περίεργο για εσένα;
“Να, όντως (γέλια). Είμαι και επίσημα ο “γέρος” της ομάδας. Όμως, από θέμα φυσικής κατάστασης, δεν νιώθω “γέρος”. Είμαι σε καλή κατάσταση και αισθάνομαι γερός και δυνατός, έτοιμος να δώσω στην ομάδα μπόλικη ενέργεια. Νιώθω ακόμη πως μπορώ να προσφέρω τα αθλητικά μου προσόντα. Είμαι δυνατός και αρκετά γρήγορος. Είναι ωραίο να έχεις τον σεβασμό των συμπαικτών σου, σαν τον μεγαλύτερο ηλικιακά παίκτη, αλλά και σαν προσωπικότητα, αλλά αυτό που έχω να πω με σιγουριά είναι πως το κορμί μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Νιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …