Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το πρώτο “λαχείο”

Το πρώτο “λαχείο”

lojeski dunk

lojeski-dunk

Ικανοποίηση, χαρά, ανακούφιση…
Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκλήθηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ περί της ανανέωσης του συμβολαίου του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα μείνει κάτοικος Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Κι όλα αυτά γιατί όταν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι! Είναι γνωστές οι περιπτώσεις που οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πληρώσει αντίστοιχα λάθη, αλλά το σημαντικό είναι να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι από αυτά. Έτσι έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι στο άψε-σβήσε έφτασαν σε συμφωνία με τον Αμερικανοβέλγο άσο.

Η ιστορία του πώς κατέληξε στο λιμάνι είναι λίγο-πολύ γνωστή και η αιτία που έκανε το ταξίδι για τη χώρα μας έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Μπαρτζώκας! Ο Έλληνας τεχνικός διέκρινε από νωρίς στον Ματ όσα βλέπουν πλέον όλοι μέσα στο παρκέ και πίεσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Και δεν λάθεψε…

Ο Λοτζέσκι είναι σπουδαίος σκόρερ. Και η σπουδαιότητα δεν αφορά τα “τρελά” νούμερα, αλλά τη σταθερότητα. Ρίχνοντας μια ματιά στα νούμερά του στην Ευρωλίγκα, μπορεί να διαπιστώσει του λόγου το αληθές.

Σε 32 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, ο Λοτζέσκι δεν έχει σημειώσει σε κανένα περισσότερους από 18 πόντους, ωστόσο, σε 20 εξ αυτών έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει μια ομάδα με βασικό επιθετικό πώλο τον Βασίλη Σπανούλη;

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για περαιτέρω εξέλιξη. Μετά την πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα, γνωρίζει πλέον πολύ καλά τα κατατόπια, αλλά και την ίδια του την ομάδα. Ο Ματ θα απελευθερώνεται και τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ίδιος μόνο κέρδη μπορούν να έχουν!

Ο Ματ θα παραμείνει στο Λιμάνι μέχρι το 2017!
Άλλωστε, αν σου “κάτσει” τέτοιο λαχείο δεν το αφήνεις να σου φύγει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…