Κεντρική Ελευσίνα “Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!”

“Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!”

elefsina omadiki

elefsina-omadiki

Ο Πανελευσινιακός πέτυχε την πολυπόθητη πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της ΑΕΚ με 81-72 και πήρε την απαραίτητη ψυχολογική, εκτός από βαθμολογική, “ένεση” ώστε να συνεχίσει αναλόγως και να σώσει τη χρονιά. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ανακαλώντας την πρώτη νίκη επί της “Ένωσης” πριν δύο χρόνια (έκτοτε μετράει 3/3 εναντίον της). Ευχαρίστησε την αστυνομία για το έργο της αλλά και τον κόσμο για τη στήριξη που παρέχει ενώ έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση των “σταχυοφόρων“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ήταν δύο χρόνια πριν όταν αντιμετώπισε για πρώτη φορά ο Πανελευσινιακός την ΑΕΚ και μάλιστα εκτός έδρας στη Φυλή. Είχαμε δηλώσει ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε αξία αγώνας της ομάδας μέχρι τότε. Με χιουμοριστικό τρόπο είπαμε τότε… “η Βασίλισσα προσκύνησε την Εργατιά“!

Έκτοτε κύλησε χρόνος και τα ιστορικά παιχνίδια της ομάδας συνεχίστηκαν εντός στην Ελευσίνα με την ΑΕΚ και με μία μεγάλη ιστορική νίκη! Τα ιστορικά παιχνίδια πλέον λιγοστεύουν αφού η ομάδα πλέον αγωνίζεται στην ελίτ κατηγορία του αθλήματος. Φέτος ξεκινήσαμε στραβά αλλά μία ομάδα όπως ο Πανελευσινιακός έχει την απόλυτη χημεία να προχωρήσει μπροστά και ριζοσπαστικά.

Επιτέλους το πρωτάθλημα ξεκίνησε και για εμάς! Μία μεγάλη και πανάξια νίκη επί της ΑΕΚ, η οποία πλέον επέστρεψε στην ελίτ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και κάνει τα δικά της βήματα. Η νίκη ψυχολογίας σε ένα κομβικό σημείο δημιουργεί τις ελπίδες για τη συνέχεια.

Μπροστάρης στη νίκη και 6ος παίκτης ο υπέροχος λαός της Ελευσίνας, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο, υποδέχθηκε με τη γνωστή φιλοξενία του την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ κι όλοι μαζί απολαύσαμε ένα όμορφο παιχνίδι. Άλλωστε η Ελευσίνα είναι η πόλη της Εργατιάς αλλά και της προσφυγιάς αφού μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας έχει δεσμούς αγάπης και με την ΑΕΚ. Αυτοί ήταν οι τυχεροί του αγώνα αφού ότι κι αν συνέβαινε θα ήταν Νικητές!

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει επίσης να ευχαριστήσει και την Ελληνική Αστυνομία, η οποία με την άριστη συνεργασία της έχει καταφέρει να διασφαλίσει σε όλους στους αγώνες στην Ελευσίνα την ομαλή διεξαγωγή και τις συνθήκες ώστε όλοι μαζί να απολαμβάνουμε τις συγκινήσεις του αθλήματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Κοσσυβάκη, στον επικεφαλής Δυνάμεων Ασφαλείας κ. Λυκούργο Μπιτσακάκη και στον επικεφαλή της Τροχαίας κ. Εμμανουήλ Κατσουλάκη.

Όλοι μαζί, ο υπέροχος λαός του Πανελευσινιακού, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο το συναίσθημα κι όχι συναίσθημα τον στόχο. Αυτά τα συναισθήματα, τα μοναδικά, τα υπέροχα, δεν τα αλλάζουμε αλλά τα ανταλλάζουμε για τη χαρά και την επιτυχία του αθλήματος!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…