Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα προβλήματα παραμένουν

Τα προβλήματα παραμένουν

lojeski laboral

lojeski-laboral

Τα προβλήματα τραυματισμών ταλανίζουν τον Ολυμπιακό έντονα τις τελευταίες εβδομάδες και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν και πότε θα γίνουν οι πρώτες “επιστροφές”.

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και αύριο (25/11) θα γίνει γνωστό εάν θα ενσωματωθεί στην αποστολή για Βιτόρια κάτι που ακόμα και αν συμβεί δεν σημαίνει πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες των “ερυθρολεύκων” ενάντια στην Λαμποράλ Κούτσα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα (27/11).

Η επάνοδος του Γιώργου Πρίντεζη θα καθυστερήσει περαιτέρω καθώς δημιουργήθηκε οστικό οίδημα στον εγχειρισμένο του αστράγαλο όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για επιπλέον δέκα ημέρες. Μια ατυχία που ήρθε ενόσω είχε ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις.

Η κατάσταση του Δημήτρη Κατσίβελη έχει βελτιωθεί όπως κατέδειξαν οι νέες εξετάσεις (μαγνητική και αξονική) στις οποίες υποβλήθηκε. Θυμίζουμε πως ταλαιπωρείται από ρωγμή στο έλασσον πολύγωνο με το συνοδό οστικό οίδημα στο ίδιο οστό και στη βάση του δεύτερου μετακαρπίου.

Τέλος, η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου θα πάει τρεις εβδομάδες πίσω καθώς ο νεαρός φόργουορντ έχει λοιμώδη μονοπηρύνωση. Ο Παπαπέτρου ακολουθούσε συντηρητική αγωγή με μαγνητική αντλία καθώς και πρόγραμμα ενδυνάμωσης αλλά και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Προκειμένου όμως για να συνεχίσει το πρόγραμμα του, πρέπει να είναι απόλυτα υγιής. Η επιστροφή του σε αγωνιστική δράση υπολογίζεται μετά το νέο έτος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …