Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συμφωνία με την Franklin & Marshall

Συμφωνία με την Franklin & Marshall

paok omadiki

paok-omadiki

Σε μια σπουδαία συνεργασία, σε χορηγικό επίπεδο, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία της με την ιταλική εταιρεία ένδυσης “Franklin & Marshall” για τη σεζόν 2014-15.

Ο Τζουσέπε Αλβαρέλι (συνιδιοκτήτης της εταιρείας μαζί με τον Αντρέα Πενσιέρο) εξέφρασε την ευχαρίστηση του για τη συνεργασία με το “δικέφαλο” του οποίου έπλεξε το εγκώμιο:

“Είμαι πραγματικά υπερήφανος που θα συνδέσουμε το δικό μας brand name, με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μας αρέσει πάρα πολύ ο αθλητισμός και το μπάσκετ είναι στο DNA μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δούμε τη φίρμα μας στο PAOK Sports Arena, ένα από τα πιο φημισμένα γήπεδα του κόσμου κι αυτό γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πάθος που εμείς έχουμε για την δουλειά μας, μοιάζει με το πάθος που καταθέτει ο ΠΑΟΚ κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο”.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, στάθηκε στην προοπτική επέκτασης της συνεργασίας στο μέλλον:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την συνεργασία που θα έχει ο ΠΑΟΚ με την Franklin & Marshall για αυτή την σεζόν. Έχουμε την βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και σε άλλους τομείς και θα επεκταθεί, αλλά θα συνδυαστεί και με σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την συνεργασία μας με την Franklin & Marshall ώστε να πετύχει τους στόχους της, μέσα από το πρόγραμμά μας και τις δικές μας δραστηριότητες εντός και εκτός γηπέδου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Franklin-Marshall-paok-xorigia

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την φημισμένη ιταλική εταιρία ένδυσης “Franklin & Marshall”, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, ως επίσημος χορηγός.

Προφίλ και φιλοσοφία της εταιρείας

H Franklin & Marshall δεν είναι μόνο μία υψηλού επιπέδου και υψηλής ποιότητα εταιρία ένδυσης, αλλά και μία φιλοσοφία βασισμένη στη ζωή και στη συλλογική ευημερία. Υπάρχει μία σιωπηλή συμφωνία με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας η οποία βασίζεται στο σεβασμό, στην εκατέρωθεν κατανόηση και εμπιστοσύνη και στα πραγματικά συναισθήματα, όπως είναι η φιλία και η κοινή προσπάθεια μεταξύ συμμαθητών, μελών της ίδιας ομάδας και συνεργατών.

Αυτός που θα επισκεφθεί ένα κατάστημα Franklin & Marshall θα βρεθεί σε έναν κόσμο αξιών. Όπως ακριβώς ισχύει στο μεγάλο πανεπιστήμιο της ζωής, όπως είναι ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η μουσική, η τέχνη και τα ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από οτιδήποτε δημιουργεί ανταλλαγή, συμμετοχή και συγκίνηση.

Η φιλοσοφία της Εταιρίας βασίζεται σε ένα κοσμοπολίτικο πνεύμα, σαν πραγματικοί πολίτες του κόσμου, και παράλληλα ο συνδυασμός του πάθους μας για τα σπορ και την Αμερική είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Franklin & Marshall όσον αφορά στον ανταγωνισμό, καθώς όλα αυτά έχουν σαν βάση τους την περήφανη Ιταλική μας ταυτότητα.

Η συλλογή των ρούχων μας παράγεται κατά κύριο λόγω από Ιταλική πρώτη ύλη και σχεδόν όλα τα προϊόντα παράγονται σε βιοτεχνίες της Βενετίας, επιτρέποντας απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής ώστε να εξασφαλιστούν τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ. Η ιδέα της κορυφαίας ποιότητας ήταν πάντα θεμελιώδες στοιχείο του brand name και δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, ούτε ακόμη κι όταν υπήρξαν συνεργασίες με συνεργάτες από το εξωτερικό.

Τα είδη ρουχισμού της Franklin & Marshall αναγνωρίζονται για την προσοχή στη λεπτομέρεια, το vintage πλύσιμο, τις τεχνικές εκτύπωσης όπως η crock flock, το κέντημα, τα ιδιαίτερα τελειώματα και φυσικά από την ετικέτα, η οποία στο 90% των περιπτώσεων γράφει “Made in Italy”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …